Меню

Избрани новини

Звездите

Джена Джеймисън е в болница в тежко състояние (видео)

Актрисата от филмите за възрастни не може да се придвижва сама и повръща

 

Джена Джеймисън (47) е в лошо състояние и е хоспитализирана в Хавай.

 

Бившата филмова звезда за възрастни повдигна завесата за заболяването си и публикува видео в своя Instagram в понеделник , обяснявайки че вече е получила някои отговори относно диагнозата си, съобщи CNN.

 

„Имам работа с малък синдром, наречен синдром на Гилен-Баре, така че се справям с това“, каза тя във видеото. "И просто исках да ви уведомя, че виждам всичките ви съобщения и толкова много ценя това.".


 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jenna Jameson Bitton (@jennacantlose)

 

През уикенда партньорът й Лиор Битън публикува видео в акаунта на Джеймисън, в което обяснява, че тя е била подложена на изследвания, след като е започнала да повръща много в продължение на няколко седмици. Посещението в болницата и компютърната томография не успяват да разкрия нищо и тя е изпратена у дома, каза той.

 

Но според Битън състоянието й се влошило. „Тогава тя се върна у дома и не можеше да се движи“, каза Битън във видеото. "Мускулите на краката й бяха много слаби и не можеше да отиде дори до банята."


Той казва, че се наложило да я носи на ръце. В публикацията си в Instagram Джеймсън опровергава спекулациите, че ваксинирането може да има нещо общо със здравословната й криза.

"Не съм ваксинира, нямам каквато и да е игла. Така че това не е заради ваксинацията.", споделя мокрия сън на бащите ни.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза