Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гръм в рая! Антония – Тоца Петрова и мъжът й са се разделили!

Овехтялата мис България пропусна да се похвали с рождения си ден, което издава напрежение

 

Години наред Антония Петрова не спираше да досажда на потребителите със снимки и излияния за личния си живот и перфектното семейство с Ивайло Батинков.

 

Толкова велики, толкова красиви, толкова богати, толкова умни, толкова успешни и още, и още.... до втръсване! Е, свърши се! Или, както казват по нашия край: "Кво стана, та не вечерЯхме?!"...

 

Близки до "височайшото" семейство хвърлиха адската бомба с новината, че двамата съпрузи са разделени от седмици. А причината е класическата и дори изтъркана - изневяра от страна на Батинков, който направил известната си женичка лопатар.

 

Тоца узнала, че мъжът й не само й кръшка, но го прави от доста време и побесняла, съобщава razkritia.com.

 

На 13 май Петрова имаше рожден ден и чукна 39 лазарника, но... противно на очакванията, не публикува нито една снимка в профила си - нещо, което прави по няколко пъти на ден и то за нищо.

 

Нещо повече - преглед в профила й доказва, че последната й публикация е свързана с бизнес, а преди нея тя е качвала нещо на 5 май - цели 10 дни оттогава затишие.

 

"На Тоца един локум да й даде мъжът й и оная го снимаше, че да го качи в мрежата. Представете си как няма да се хвали десет дни, а на рождения си ден няма да бие тъпана, че е кралица. Но очевидно кралицата е станала на магарица и затова е добре човек да не дрънка толкова, камо ли да се фука постоянно", коментират източниците на изданието.

 

Припомняме, че за връзката на масово наричана „Мис Крокодил“, носителка на титлата най-красива българка с прочутият столичен бохем и плейбой първо съобщи LifeOnline.bg през май 2018.

 

Още тогава ви разказахме, че през кревата на милионера са минали плеяда манекенки и не скрихме учудването си от избора му да се кротне и то именно с прочутата миска.

 

Сега става ясно, че поговорката „вълка козината си мени, но нрава не“, си остава много правилна.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (2)

Меги Мъжете са много прости за един секстил е готов на всичко така им се пада браво на това!
15.05.2023 19:57 / Отговор
Меги Мъжете са много прости за един секстил е готов на всичко така им се пада браво на това!
15.05.2023 19:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати