Меню

Избрани новини

Клюкарник

Да не остане назад: И Александра Богданска показа плосък корем скоро след раждането

Жената на Лудия репортер носела стягащ корсет

Подобно на мис Антония Петрова - Батинкова и моделката Александра Богданска - Петканова реши, че трябва да демонстрира пред обществото бързо прибралия се корем след раждането на синът й Габриел.

Богданска роди на 30 януари и вече две седмици след раждането се хвали със стегнати телесни форми, поствайки снимки в личния си профил в Инстаграм.

Както става ясно от поста й обаче, изявлението има и рекламна цел: "Родих естествено и в моя случай корема се събра след около седмица. Две неща ми помогнаха - нормалното раждане, при което тялото се възстановява много по-бързо и това, че носех стягащ корсет от самото начало. Този, с който съм на снимката е от специалната серия за майки, може да го поръчате от "........". Включва стягащ колан и корсет, който има извивки под гърдите за удобство при кърмещи мамита!"

Тази акция беше подета от Мис България 2009 Антония Петрова, която също е прясна майка на син Благовест (тя роди на 17 януари, навръх имения си ден).

3 седмици след раждането г-жа Батинкова, демонстрира перфектно тяло, без отпуснат корем и излишни килограми, прокламирайки естественото раждане и кърменето, благодарение на които отслабнала с 11 кг. бързо и качествено.

Радваме се, че дамите така се вълнуват от своите тела и така бързо са се възстановили след ражданията си...

Но ни глождят 2 въпроса - това ли е най-важното, когато току-що си дала нов живот и трябва ли да се парадира с това в социалните мрежи, при положение, че не всеки може да достигне тези резултати, а не е и нужно.

Всъщност това ли е новият тренд в майчинството - да отслабнеш с мигновени резултати и да се фукаш в социалните мрежи с това... а къде остава радостта, духовното удовлетворение, красотата от това, че преди всичко си станала майка.

Господи, та кой се е интересува от корема ти, освен собственото ти его!

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза