Меню

Избрани новини

Клюкарник

Злост се лее от ефира! Тоца и Диона оплюха родните знаменитости по bTV!

Галин, Николета, Богданска, Глория и Дарина Павлова, бяха пометени от жлъчни коментари

 

Много бившата миска Антония Батинкова, по-популярна като Мис Крокодил блесна като коментатор в рубриката ТОП 10 на предаването „Животът по действителен случай“.

 

Седмичната класация беше събрала Десетте родни знаменитости с най-луксозен начин на живот.

 

На последна позиция бе поставен певецът Константин, а първият коментар на отскоро чипоносата миска за него не беше никак ласкав.

 

„А? Коцето… Какъв лукс? Участва в някакви риалити формати, а там се явяват хора, които не разполагат с пари, с идеята да спечелят пари.“

 

После, след като се запозна с лайфстайла на фолкаджията, Тоца обърна палачинката и заговори за това, че Коцето създавал впечатление за народен човек, а щом водел такъв луксозен живот, значи едва ли не бил лицемер.

 

Едно стъпало под него в класацията се озова моделката Глория Петкова, чийто луксозен лайфстайл е осигурен от богатия й съпруг. Батинкова, която изживява същата тежка съдба като Петкова, не пропусна да отбележи, че такова високо ниво може да се постигне от обикновено момиче, само ако някой я издържа.

 

Тук по-зла се оказа Диона, също поканена да изкаже мнение по темата.

 

„Личности, които трябва да ги гугълна за да разбера колко са известни не са ми известни, айде давайте следващия…“, ковна богата си колежка Диона, с което блесна в стил „Щом аз не я знам, значи не е известна!“… и допълни … „Аз знам само една Глория!“.

 

 

За осмото място заето от Алекс Богданска напомпаната с филъри Мис България от далечната 2009 веднага възрази с креслив пернишки вой.

 

„Колко пъти трябва да ви обяснявам, никъде по света не съществува такава професия – инфлуенсър.“

 

Според мадам Батинкова охолството, което Алекандра демонстрира е илюзорно: „Това, което демонстрира в своя Инстаграм, мислите ли, че тя може да си го позволи?!“, попита риторично Антония.

 

Все пак в прилив на снизхождение, Тоцка сподели, че й било жал за развода на Алекс с Лудия репортер, и подчерта, че колкото я харесвала нея, толкова антипатичен й бил той.

 

Компетентната по всички въпроси коментаторка не пропусна да омаловажи и постиженията на Галин, заел седмото място.

 

„Кой Галин? Фолк певеца? … Имам мнение, и се чудя какво прави този човек, в тази класация?!... “


 

На Батинкова обаче й се наложи да коментира и самата себе си, понеже й бе отредена шестата позиция в А листата на най-луксозните звезди у нас.

 

Алпер Чочев, който също говори по темата, въздъхвайки отбеляза „Миските наистина много добре се уреждат…“, визирайки втория й брак с пореден милионер.

 

Диона обаче я навря директно в дупката й с изречението „Спрете да слагате хора, които не са известни“, а ние се огледахме дали пък по пода на студиото вече не пълзят змии.

 

Друг коментатор, Асен Кукушев отбеляза, че милионерската съпруга на Ивайло Батинков на моменти грубо парадира с придобивките и тузарския си стандарт, осигурен с пари, които тя не е изкарала собственоръчно.

 

Позиция по-напред от Батинкова се нарежда Николета Лозанова. Само факта, че измества Антония е достатъчен за поредна доза жлъч в ефира леещ се като разтопено желязо от пернишка пещ.

 

Последва пореден намек, че парите са от мъжа й, което вече става дежа-вю за измъчения зрител. Това обаче не бе достатъчно на дипломираната юристка и тя продължава да мъсти, че е по-назад в класацията.

 

„Нито може да говори, нито може … абе да речем, че е по-добре да не дава интервюта, тя и не дава де… На снимки всички я харесваме, само че, на живо...“ , смее се ехидно Тоцка от камбанарията на стоте си пластични корекции и се прави, че не е чувала с какъв прякор я наричат.

 

 

На челните позиции бяха основно мъже – Васил Найденов и Христо Стоичков, за Киркоров не сме сигурни.  

 

И тук бившата мис се въздържа от саркастични коментари по техен адрес, но отново запя старата песен с „Ето най-накрая някой, който си заслужава, Христо Стоичков, ама как може да сложите до него Николета, Богданска?!“.

 

За радост на Антония, второто място с Дарина Павлова отново даде поле за изява на женската й злоба.

 

„Цялата история идва от съпруга й, и парите, които е наследила от него. Някакви лични заслуги за този луксозен начин на живот, тя не знам дали има…“.

 

Антония набързо разказа и история как са се запознали Дарина и Илия Павлов.

 

„Тя си ходела по тротоара, той я видял, спрял колата и тя се качила…така са се запознали…“, а ние се чудим как да възприемаме тази „вметка“.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Never mind Ама вярно е като крокодил.
21.12.2022 11:19 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати