Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Глад мори добитъка в чалгата! Андреа и Диона се хванаха за гушите: „Ще ти счупя главата!“ (скандални чатове)

Бившата на Кобрата заплашва колежката си със саморазправа

 

Андреа (35) и Диона (27) са в страшен скандал през последния час, научи репортер на LifeOnline.bg от свои източници в гнездото на оси наречено „Пайнер“.

 

На озвучителят на Андреа му писнало да седи без пари заради липсата на участия на залязлата звезда и започнал да си търси нов работодател.

 

Така професионалният му път го събрал със значително по-младата и актуална (за момента, б.р.) Диона (Денислава Сашова по рождение, б.р.).

 

Родената в Койнаре изпълнителка взела диджея на Андреа (Михаил) на участие със себе си и останала впечатлена, а плановете й били да продължат да работят заедно.

 

И той доволен, и тя спокойна, че клубните й изяви ще имат добър съпорт зад пулта.

 

Лошото обаче е, че Диона си е направила сметките без кръчмаря, който в случая се явява кръчмарката с голямото поувиснало виме.

 

Озвучителя Михаил, който от години седи без работа заради липсата на ангажименти на Андреа

Щом разбрала, че „нейният“ озвучител се е прехвърлил при по-младата и оборотна колежка, екстеншъните на Теодора, както е истинското име на бившата на Кобрата, се изправили към небесата в опит да търсят извънземен разум, след което експлодирали заради неуспешното начинание.

 

Или на прост чалга език: Андреа се разфучала като Жени Калканджиева с кора пресни яйца на балкона.

 

Както е известно, залязлата изпълнителка вече няма какво да губи и не цепи басма на никого, напротив всячески се старае да влезе в полезрението на медиите със скандали.

 

Може би и затова е вдигнала лют пайнерски панаир на нищо не подозиращата Диона.

 

LifeOnline.bg разполага с част от съобщенията разменени между двете певици. От тях става ясно, че Андреа ругае Диона, затова че си пише с озвучителя ѝ.

 

Ромката пък влиза в обяснителен режим, че ако по-възрастната матрона има някакъв проблем, то да си го реши с Михаил.

 

Аз ще си намеря озвучител, но твоя ще седи без работа с теб“, заковава бившата рапърка, отбелязвайки, че Андреа няма никакви ангажименти.

 

Блондинката обаче не обича да оставя магарето си в калта, и типично за жена прекарала 12 години от живота си като боксова круша, заплашва Диона, с думите:

 

„Много ще се скараме, да знаеш! Не си много умна… Другия път ще ти счупя главата… Обещавам“, заплашва на шльокавица както обикновено Андреа, а ние сме озадачени от псевдо мутренския подход.

 

Засега безработната певица не е дала признаци за случилото се в публичното пространство. Последното ѝ стори е меме осмиващо сватбата на Благой Георгиев.

 

 

Андреа заплашва Диона

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Неразбрал Значи Андреа е всъщност Теодора, а тая Диона каква е?
28.06.2022 15:18 / Отговор
Казва се Денислава Сашова
29.06.2022 19:38

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати