Меню

Избрани новини

Клюкарник

Годежът и бременността на Диона се оказаха с кратък срок на годност! (видео)

Певицата призна, че е пометнала: Загубих бебето и аз съм си виновна

 

Под тежките удари на съдбата се оказа Диона (27) през последните няколко месеца. Прохождащата фолк певица призна за краха на връзката й, както и за загубата на бебето.

 

За бременността й първо съобщи LifeOnline.bg в началото на март, но в края на месеца стана ясно, че бившата рапърка не е успяла да задържи плода.

 

Сега за първи път тя изповяда болката си от загубата на нероденото си дете.

 

В интервю, за което тя казва, че е най-искреното и смисленото досега, разказа, че когато през март сподели публикация от болничната стая, всъщност е загубила детето си, и е била на косъм да загуби и живота си.

 

За случилото си тя хвърли вина върху факта, че с годеника й не са били готови, но обвини основно себе си и липсата на готовност да спре с кариерата си.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DIONA ????????❤️ (@diona_alpha)

 

 

"Диона ми го отне... Защото Денислава реши да сподели радостта си, че е сгодена... За бременността си не съм говорила, защото тя беше тежка и предпочитах да не говоря. Поради невнимание и това, че не на време спрях с участията, напрежението и работата направиха това, което се случи. Отделно имах и лични неща, които преживях в този период. Просто организмът ми не издържа на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка едновременно", призна изпълнителката, като уточни, че с годеника й са били в тежък скандал преди да падне плода.

 

"Случи ми се едно от най-тежките неща - загубих детето си. Случи се в края на март. Много ме разтресе, то ме съкруши, съсипа ме, счупи ме и нямаше кой да ме събере", отвори душата си още тя в разговор с душеприказчика на NOVA Мон Дьо.

 

В разговора Диона направи дисекция на своето същество и отдели двете половини Диона и Денислава.

 

"Осъзнах, че ако Диона я нямаше, това нямаше да се случи. Исках да спра да бъда Диона. Просто исках да се скрия, да се изправя... сглобих се напук на всичко и всички", казва още родената в Койнаре ромка.

 

„Не бях готова да се откажа от сцената, за да стана майка. Просто организмът ми не издържа на това да бъда Диона, Денислава и бъдеща майка едновременно.

Случи ми се, защото не бях готова да бъда майка. Това е много повече от това да направиш една песен хит, от една успешна кариера. И е най-трудното. Не бях готова да се откажа от сцената, за да стана майка", категорична е Диона, която малко преди да загуби бебето къса и с годеника си.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DIONA ????????❤️ (@diona_alpha)


"Разделихме се, защото не преодоляхме това изпитание. Проблемите ни почнаха малко преди да загубя бебето. В следствие на нашата раздяла, получих болки, притеснения и се стигна до тук. Но не обвинявам за случилото се само него, а двама ни", изповяда се още певицата, която не скри и факта, че като малка се е сблъсквала с дискриминация заради ромския си произход.

Годеникът й също е от етноса, а снимките с него отдавна изчезнаха от профилите й в социалните мрежи.

 

 

В училище са й пишели по-ниски оценки, „кралиците“ на школото са я обиждали, а фразата „черна циганка“, била почти ежедневие по нейн адрес.

 

Връщайки се към най-трудния си момент, тя признава, че е била на косъм от смъртта. "Имаше момент в който можех да умра, трябваше да ми преливат кръв. Лежах в болница почти две седмици", признава фурията на сцената. Въпреки, че с приятеля й били много скарани, се срещнали след това и обсъдили случилото се.

 

"Дадохме си сметка, че не сме били готови за тази крачка", заключава тя и е категорична, че не е готова за ново обвързване.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от DIONA ????????❤️ (@diona_alpha)

 

Диона говори и за отношенията и с Галин и въобще между колегите в чалгата. Раздялата с продуцента й дошла защото прекалено много се отдали на емоциите, макар и да нямали романс били много ревниви един към друг, което им пречело да се разбират.

 

„Няма колегиалност, няма разбирателство още по-малко приятелство в поп фолка… всичко е лицемерие и лъжа“, обобщи реалността на лекия жанр Диона.
 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза