Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Андреа изгледа концерта на колежките си! Злоба се лее от Инстаграма й! (скрийншот кадри)

Бившата певица скучае и запълва времето си със сплетни и интриги

Позабравилата големите сцени Андреа силно се интересува от случващото се в бранша и особено в компанията майка на поп фолка, която тя напусна преди време.

Макар и да не беше в зала „Колодрума“ в Пловдив, бившата звезда на Пайнер следеше всичко случващо се на концерта по случай рождения ден на телевизия Планета от своя Инстаграм.

 

Услужливи последователи системно я информираха минута по минута за представянето на нейните бивши колеги, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Най-хейтърските коментари по адрес на събитието Андреа надлежно споделя чрез сторита. За нейно нещастие, негативните коментари не са толкова, колкото е очаквала.

Злоба се лее от Инстаграм сторитата на Андреа за концерта на Планета ТВ

 

Освен личните съобщения и коментари от фенове, Андреа сподели и постовете на няколко свои бивши колежки, които не участваха на концерта. В споделеното Емилия и Преслава обясняват защо не присъстват на концерта и поздравяват телевизията за празника.

Неясно защо Андреа сподели становищата на Преслава и Емилия относно участието им шоуто на Планета

 

В друго стори, бившата на Кобрата заявява, че подкрепя Джена относно нейн личен разговор споделен на стори.  Това бе разчетено от феновете като пореден намек, за срива на компанията и лошото качество на участниците в концерта, и че шоуто не си е заслужавало.

Андреа споделя разговор за концерта с Джена

 

Припомнете си, че около шоуто се развихриха много конспиративни теории за сътресения в музикалната компания Пайнер, след като стана ясно, че в празника на ведомствената телевизия няма да учатсват редица титуловани звезди като Преслава, Галена, Емилия, Джена и Фики.

 

Голямата звезда на шоуто беше Емануела, която закри спектакъла с най-новата си песен "Вечно свързани", а основни действащи лица бяха младите звезди в лекия жанр плюс чистоновото чалга попълнение Диона, която вече е в лейбъла на Галин и се вля в дългите редици на чалгата, въпреки че доскоро плюеше и псуваше по най-полулярният жанр.

 

Изживявайки се на пророк, от своя профил Андреа се опитва да насади усещането за провал на концерта и фалит на компанията, намеквайки че „фирмата“ е изгубила големите си звезди.

Но тя не трябва да забравя, че звездите изгряват и залязват, а на тяхно място се появяват нови.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати