Меню

Избрани новини

Клюкарник

Три помятания разделили Хилда Казасян с Чочо Попйорданов! (снимки)

Семейството обмисляло осиновяване

 

Джаз певицата Хилда Казасян (52) е най-позитивният и усмихнат член на журито на шоуто за имитатори „Като две капки вода“, макар съдбата да не е била така благосклонна към нея и да я е подлагала на редица тежки изпитания.

 

Първият най-голям удар за изпълнителката е по време на брака й с обичания актьор Чочо Попйорданов, който си отиде от този свят преди девет години.

 

Запознават се на Великден, а Попйорданов е очарован от нея още на първата им среща. Той разбира, че дъщерята на Вили Казасян обича да пазарува с кошница и веднага й поднася специално купен модел.

 

АНКЕТА: Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Плановете й да се омъжи за Чочо по дънки и тениска се провалят буквално часове преди сватбата, когато тя разбира, че бъдещият й съпруг си е поръчал официален костюм.

 

„Научих това два дни преди събитието. Казах си, че не мога да отида по дънки и трябва да се подготвя. На Римската стена имаше шивашко ателие. Отидох и се примолих:

„Спешно ми трябва рокля, след два дни се женя“. Шивачката се шокира. От друго магазинче купих плат в екрю и единственото, което ме интересуваше, бе роклята да е със затворено деколте, с ръкави и отзад да има джуфка. Нямаше време да я пробвам, затова на сватбата ми беше доста широка“, връща лентата Хилда.

За малко Хилда Казасян да се омъжи по дънки за Чочо Попйорданов

След като двамата се подписват, събират приятелите си на почерпка. Бракът им обаче продължава само осем години и малко преди да осиновят дете, двамата се разделят.

 

„С Чочо много искахме дете. Имахме три неуспешни опита, завършили с аборт. Тогава наистина не вярвах, че ще родя и затова си мислехме да осиновим. Винаги съм намирала това за нещо съвсем нормално“, с болка разказва Хилда, пише „Галерия“.

 

Първият аборт ги плаши, вторият ги сплотява, а третият ги разделя. По-късно актьорът коментира, че съдбата го е насочила в друга посока. След сериала „Дунав мост“ Попйорданов се жени за Йоана Буковска. Хилда не крие, че преживява болезнено раздялата.

 

След смъртта му споделя, че бракът им се е разпаднал не заради Йоана, а защото са били твърде млади, съвсем еднакви, като брат и сестра, от една кръвна група.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (3)

Вени Хилда е много красива жена,много умна и интелигентна!!
07.05.2022 07:56 / Отговор
Вени Хилда е много красива жена,много умна и интелигентна!!
07.05.2022 07:57 / Отговор
уеф рядко гнусна и некадърна, писа се дисидент и била лишавана от свобода и избор в соца.

слагаше рога на чочо от което той се пропи и деградира,
10.05.2022 11:52 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какви светски новини искате да четете през 2023 година?

 

Покажи резултати