Меню

Избрани новини

Пикантерии

Годеж в добружданско село - актьорът Ивайло Захариев поиска ръката на любимата! (снимки)

За предложението си той избира имение със 100 годишна история

 

Ивайло Захариев (35) поиска ръката на новата си голяма любов Станислава Костадинова (33), която е родом от Асеновград. Романтичното предложение той направи в дома на Маестра Константина Петкова пред всички зрители след края на постановката "Поручик Бенц" в Пчеларево.

 

Десетки хора, които присъстваха на последното му представление, не скриха вълнението си от случващото се и затрупаха с благи пожелание бъдещото семейство.

 

Актьорът обмислял предложението няколко дни, но накрая взел решението да падне на колене пред Станислава именно на сцената в добруджанското село.

 

Пръстенът купил още предишната седмица, а избрал мястото със 100 годишна история, защото там усещал силата на любовта към културата. Именно затова поканил Стаси да го придружи, а тя не заподозряла „пъкления“ му план.

 

 

За намеренията му знаела единствено колежката му Йоана Буковска (43), която извикала асеновградчанката да излезе под светлините на прожекторите под претекст, че искат да ѝ благодарят за помощта, тъй като се грижила за гардероба на трупата.

 

Щом се качила на сцената, Ивайло Захариев застанал на колене с букет цветя и пръстен и я попитал: "Стаси, ще се омъжиш ли за мен?".

 

Влюбената блондинка изгубила ума и дума, но все пак отговорила с „Да“. Ивайло поставил бижуто на безименния й пръст. „Сега го поглежда често-често“, отбелязва годеникът с усмивка.

 

Макар и да не бързат да вдигат сватба, ако се стигне до там, и за двамата това ще бъде втори брак. Ивайло Захариев има две момчета от предишната си връзка, а Станислава - едно момиче.

 

 

 

Захариев, познат с ролята на Мартин Христов в култовия сериал "Под прикритие", се разведе с майката на синовете си Миряна през миналата година. 

 

Със Станислава се запознават в края на 2018 г. покрай общ проект. Хубавицата е създател на "Бебеносещ календар", в който популярни личности позират за снимки с децата си.

 

Говори се, че Ивайло мечтаел да се време във вярност на любимата и пред бог, но това не е възможно тъй като вече има църковен брак с първата си жена, който е почти невъзможно да бъде разтргнат.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза