Меню

Избрани новини

Клюкарник

Лудият репортер купил кола на жена си с пари от семейния бюджет

Това лято за рождения ден на Александра, Даниел й подари червена кола от любимата й марка, оказва се обаче, че парите взел от общия бюджет

Това лято инфлуенсърката и риалити участничка Александра Богданска, по мъж - Петканова се похвали в социалните мрежи, че е получила неочакван сюрприз от съпруга си Даниел - червена кола.

Тя постна няколко снимки в Инстаграм с червеното возило, на което се виждаше надпис "Обичам Александра".

Предвид така изнесените факти, аудиторията остана с впечатлението, че колата е абсолютен и безкомпромисен подарък - изненада за любимата жена.

Тези дни обаче стана ясно, че за да направи покупката, Петканов е посегнал на парите от семейния бюджет, в който влага собствени средства и самата Александра.

Това призна самата тя в телевизионно интервю, уточнявайки, че в този случай покупката е направена и от нея.

Инфлуенсърката не иска да пуска собствена модна линия, защото смята, че има хора, които са много по-добри от нея в това.

"Те са прекарали много време в проучване на пазара, в това какво е нужно, какво се търси, откъде да вземат материалите си, кое е най-доброто и смятам, че е не е нужно всеки да се бута там и да става едно пренасищане. По-добре да правя това, в което съм добра", коментира моделката.

Като инфлуенсър на свободна практика, Александра често е засипана от ангажименти и понякога чувства нуждата от асистент, който да я облекчава в бизнеса.

На нея често не й стига времето и е направила опит да се възползва от услугите на такъв, но нещата не са се получили.

"Да имаш посредник е просто една спънка, която създава бариера между клиента, аудиторията и теб самия", смята Петканова. 

Младата жена не се страхува, че може да изостане в работата или да свърши надве-натри нещата, защото някакси успява да отдели време за всичко, а и креативните идеи непрекъснато бликали от нея и от мъжа й - Даниел Петканов.

Александра се е научила да цени парите още навремето, като по-млада жена, когато е работила като сервитьорка.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати