Меню

Избрани новини

Фен зона

Бебето на Петканови с 83 хиляди последователи в Инстаграм

Синът им се роди на 30 януари и още същия ден баща му му направи профил в социалната мрежа

Изключително активен е Петканов - джуниър в Инстаграм.

Малкият Габриел се роди на 30 януари 2019 година, като родителите му - Алекс Богданска и Даниел Петканов решиха той да носи осъвременения вариант на името на архангел Гавраил.

За месец и половина, откакто се е появил на бял свят, малкият има 44 публикации и 83,5 К последователи в социалният канал за общуване.

Това ще рече, че всеки ден от живота му досега, Лудият репортер и жена му са качвали по една снимка на бебока.

Забавната двойка твърди, че не са искали детето да носи ничие име - на близък или роднина и са харесали това, не само заради библейския му смисъл, но и заради римуването на името с това на бащата: Даниел - Габриел.

Богданска вече не кърми отрочето си, въпреки че прокламираше в първите дни след раждането - колко било полезно и хубаво да се роди естествено и да се кърми.

Само месец след раждането тя прекратила кърмаческия процес, поради трудно засмукване от страна на бебето и разранявания от нейна страна.

Лудият репортер пък се изявява като много грижовен и внимателен съпруг и баща.

Когато Богданска спяла той ставал да храни бебето с биберона, и обратното когато той си почивал моделката гледала да не смущава покоя му и бързо се справяла с майчинските задачи.

Когато пък двамата имат някакви ангажименти свързани с частния бизнес, който завъртяха наскоро - рекламна агенция или да прескочат за интервю до някое студио, на помощ им се притичва майката на Даниел Петканов - учителка по история и география.

Двамата се радват на радушното отношение на минувачите по улиците, когато излязат на разходка с наследника си.

Тази публичност и разпознаваемост, която младото семейство си налага умишлено чрез участията си в риалити формати и публикаците в социалните мрежи, където разкриват голяма част от личния си живот, не им пречела, а напротив - радвала ги и ги зареждала с изключително и само положителна енергия.

Семейството е доволно, когато някой ги спре на улицата и ги заговори и не изпитват скрупули или суеверия, че някой наблюдава интимният им свят и че вижда бебето им на снимки.

"Ако тази популярност, този акаунт, който сме му създали на Габриел, един ден му пречи или не му харесва - волята ще бъде негова, нека го изтрие, нека промени тази ситуация.", коментира позитивният баща.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати