Меню

Избрани новини

Клюкарник

Обвиниха Мис Крокодил в измама относно възрастта!

Съученик на Антония Петрова: Тя лъже нагло за годините си

 

Антония Петрова най-нагло лъже за възрастта си, това твърди бивш съученик на Мис България 2009 пред Show.bg. В анонимен сигнал до редакциата на изданието източникът се кълне, че блондинката не е на 36 години, а на 42!

 

Ако това е вярно, възниква въпросът защо й е на Антония да лъже за възрастта си?!

Отговорът можем да открием 11 години назад вминалото.

 

Припомнете си, че перничанката Петрова спорно спечели титлата Мис България през 2009 г., когато твърдеше, че е на 25 години. Възрастовата граница за участие в конкурса е от 17 до 25 и Тони тогава бе на косъм да се сбогува с короната – буквално хвана последния влак.

 

Ако думите на нейния съученик са верни и тя наистина е на 42, това означава, че по време на конкурса през 2009-а е била на 31 години и не е имала право да участва.

 

Между другото, съмнения имаше още тогава. Запознати твърдяха, че Антония е далеч по-възрастна и крие реалните си години. Изборът й за Мис България беше доста оспорван, а в мрежата плъзна прякора й, който носи и до днес „Мис Крокодил“.

 

Според клюката тогавашният й партньор Александър Бередин платил крупна сума на организаторите, за да скрият възрастта на миската и да гарантира лента и корона за блондинката с няколко дипломи. Тогава вотът бе организиран чрез СМС гласуване и се появиха съмнения за хиляди купени гласове.

Съмнения има и днес най-вече заради вида й.

 

„Не изглежда на 36 г., а много по-възрастна – има бръчки и вид на жена, прехвърлила 40-те“, подозират наблюдателни потребители в мрежата.

А вие какво мислите?

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще почивате това лято?

 

Покажи резултати