Меню

Избрани новини

Клюкарник

Антония Петрова: Завиждат ми, защото всичко е перфектно (снимки)

Мис България 2009 се радва на щастлив брак и прекрасен син

Антония Петрова е загърбила лошите дни на объркване, несполучлив брак с руснака Александър Бередин и обществен хейт и вече се наслаждава на чудесно битие.

Напук на злостните нападки срещу нея в социалните мрежи тя е убедена, че цялата лоша енергия, която среща е защото всичко й е наред, че и отгоре, сподели самата тя в тв предаване.

И наистина, само за последната календарна година миската срещна любовта на живота си, омъжи се на луда, лятна сватба в Гърция, роди първородния си син навръх имения си ден - 17 януари, направи му "погача" за чудо и приказ и сколаса да вдигне втора сватба, говори се - масонска.

За второто венчание тя получи от съпруга си Ивайло Батинков нов пръстен с още по-голям диамант от първия.

Не стига това, ами успя да се възстанови изключително бързо след раждането и да върне перфектните си мерки, като само за две седмици стопи наддадените 11 кг. по време на бременността.

Това според нея също е една от причините за грозна завист от страна на недоброжелателите.

Антония Петрова-Батинкова твърди, че естественото раждане и кърменето спомагат изключително много за възвръщането на формата на родилките.

Тя прокламира, че ако няма медицински показатели, е най-добре жените да раждат естествено, а не със секцио.

За "погачата", която спретна на сина си, на 40-тия му ден, миската беше обвинена в кичозност и престараване.

Антония контрира хейта, разказвайки, че е вложила много любов и старание, както и желание да направи този ритуал по всички изисквания и традиции, като е включила и съвременни елементи.

На погачата направена в столично заведение, в пролетен 1-во мартенски стил, са били поканени 40 орисници - нейни приятелки и колежки, като всяка една от тях е имала своята роля, включително майка й, свекърва й и леля й, която навремето е кръстила самата нея.

40-те орисници е трябвало да "нарекат" малкия Благовест - за здраве, късмет, благоденствие и успешен живот.

На сина си миската и съпругът й Ивайло казват на галено БЕСТ (best - англ. най-добрия) - комбинация от първата и последните три букви от името му.

За обвития в тайнственост бизнес на съпруга й, Мис България 2009 разкрива, че мъжът й е компютърен специалист, а едно от заниманията му е в сферата на медицината.

Антония не отрича втората сватба, на която за пореден път с Батинков са се врекли в любов и уважение до края на дните си, но се въздържа от коментар дали ритуалът наистина е бил масонски.

С Ивайло Батинков тя се запознава съвсем случайно (през март 2018), в заведение, благодарение на объркани резервации. Само 3 дни след запознанството им тя се мести да живее при него. А след няколко месеца и се женят.

34-годишната моделка и мъжът й мечтаят за голямо семейство и се надяват на още наследници.

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза