Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кобилкина не иска нон стоп да се върти около бебето си

Телевизионната сексоложка иска да има свое лично пространство и време, в което да работи, да почива и да обръща внимание на мъжа си

Въпреки че роди първородното си дете на една зряла възраст и е майка от доста скоро, Наталия Кобилкина не иска да потъва в бебешки памперси, да подмива по цял ден дупета и да кърми.

Както LifeOnline.bg вече писа видната сексоложка е изикала подкрепление от Русия - нейната майка, освен това е наела и почасова бавачка, която да поема бебето в чрезвичайни ситуации, когато мама Наташа е заета и трябва да излезе някъде.

Голямо щастие да сложиш малкия в топла прегрьдка и да чуваш как той сладко спи нахранен и изкъпан. Направо се разтапям от нежно щастие в моето сърце! Несравнимо с нищо чувство.
Но имам нужда и да излизам, и да правя творчески проектии да творя и да общувам с хора и да отделям време на мъжет ми. Благодарна съм, че майка ми помага и бавачка, да са живи и здрави! Не си представям да съм денонощно с детенце, разбирам защо жени така хващат депресия“, признава откровено разтропаната рускиня в Инстаграм.

35-годишната дама, използва социалните мрежи, за да благодари на майка си и гледачката, които се грижат за отрочето й, тъй като, както самата тя твърди има нужда да излиза, да прави творчески проекти, да общува с хора и да обръща внимание на мъжа си.

Все пак, като всяка нормална майка Кобилкина признава, че е голямо щастие да гушка малкия Филип, особено когато той спи изкъпан и нахранен.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати