Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кобилкина заченала с магия! Бракът й висял на косъм заради репродуктивни проблеми

Наталия обикаляла по врачки след неуспешните опити да забременее

Устата сексоложка Наталия Кобилкина наскоро разкри, че е бременна в четвъртия месец и с трепет очаква раждането на първия си наследник, както вече LifeOnline.bg съобщи. 

Бебето е дългоочаквано. С гръцкия бизнесмен Такис Дретакис копнеели за дете и започнали опитите веднага след венчавката им миналата година. Месеците минавали, но бебето не идвало.

Из светските среди се мълви, че Кобилкина имала проблеми със зачеването. С бившия й съпруг Делчо Добрев бяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха с наследник.

Наталия се надявала с Такис положението да бъде различно, но се изнервила, след като и с него не успяла да зачене първите два-три месеца след сватбата им. 

Заради репродуктивните проблеми на рускинята отношенията й с Такис се обтегнали, още повече, че неговите роднини също негодували, че наследникът се бави.

Клюката гласи, че Дретакис си позволил няколко пъти да обърне поглед встрани и да изневери на жена си, твърди седмичник.

Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, за да се сдобие с така желаното дете.

Разбира се, консултирала се и с медицински лица, но и те не успели да й помогнат, докато накрая чудото се случило съвсем неочаквано.

Сега Наталия силно се надявала да има момиче. 

Източник ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Рачков или Геро е по-добър за водещ на "Маскираният певец"?

Неочаквана смяна в редиците на водещите в шоуто

 

Покажи резултати