Меню

Избрани новини

Клюкарник

Кобилкина заченала с магия! Бракът й висял на косъм заради репродуктивни проблеми

Наталия обикаляла по врачки след неуспешните опити да забременее

Устата сексоложка Наталия Кобилкина наскоро разкри, че е бременна в четвъртия месец и с трепет очаква раждането на първия си наследник, както вече LifeOnline.bg съобщи. 

Бебето е дългоочаквано. С гръцкия бизнесмен Такис Дретакис копнеели за дете и започнали опитите веднага след венчавката им миналата година. Месеците минавали, но бебето не идвало.

Из светските среди се мълви, че Кобилкина имала проблеми със зачеването. С бившия й съпруг Делчо Добрев бяха заедно 11 години, но така и не се сдобиха с наследник.

Наталия се надявала с Такис положението да бъде различно, но се изнервила, след като и с него не успяла да зачене първите два-три месеца след сватбата им. 

Заради репродуктивните проблеми на рускинята отношенията й с Такис се обтегнали, още повече, че неговите роднини също негодували, че наследникът се бави.

Клюката гласи, че Дретакис си позволил няколко пъти да обърне поглед встрани и да изневери на жена си, твърди седмичник.

Кобилкина пък тръгнала по ходжи и врачки, за да се сдобие с така желаното дете.

Разбира се, консултирала се и с медицински лица, но и те не успели да й помогнат, докато накрая чудото се случило съвсем неочаквано.

Сега Наталия силно се надявала да има момиче. 

Източник ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати