Меню

Избрани новини

Звездите

Следваща стъпка развод? Хари и Меган си дадоха почивка и отидоха на различни континенти

След провала на договора със Spotify, двойката изпитва затруднения

 

Принц Хари и Меган Маркъл си "взеха почивка" от връзката си с надеждата да се възстановят от семейната драма и финансовите проблеми. Източници твърдят, че херцогът и херцогинята на Съсекс са изтощени от социалния натиск, провалени бизнес сделки и публични спорове с роднините.

 

„Те се опитват да разберат какво им се случва"казва източник на Radar Online. „Хари не се вписва в холивудския свят на Меган."

 

Последните месеци не бяха лесни за кралските вероотстъпници, които се сблъскаха с негативните последици от медийните атаки.

 

Трудностите с парите в семейството започнаха след загубата на договорите със Spotify за производството на подкаста "Архетипи". 

 

„Семейство Съсекс са подложени на огромен финансов натиск и не могат да поддържат луксозния си начин на живот в Калифорния, включително и да живеят в имение за 14 милиона долара и огромни разходи за сигурност“, казва един от източниците. 

 

 

Изпълнителният директор на Spotify не само ги нарече „измамници“, но и обвини Меган, че не е „велик аудио талант или какъвто и да е талант изобщо“. Поради това двойката реши да се раздели и да се разпръсне на различни континенти.

 

"Този стрес, съчетан с емоционалните им проблеми, вероятно е превърнал живота им в ад. Надяваме се, че времето, прекарано разделени на различни континенти, ще им помогне да намерят сили да продължат напред", коментират ситуацията източници, близки до семейството.

 

Хари планира пътуване до Африка, за да заснеме документален филм, който няма да включва жена му. Пътуването сам може да е точно това, от което се нуждае Хари, който смята континента за свой втори дом и място, където се чувства като себе си, според източника.

 

Междувременно Меган има нов агент, който възнамерява да й осигури работа. "Тя се стреми да изгради своя собствена марка и да направи милиони", казва експертът по кралските въпроси Даниела Елсер. "За първи път те наистина решиха да поемат по различни професионални пътища."

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза