Меню

Избрани новини

Риалити

Женски бой заради Здравко от Биг Брадър – жена му брани семейството със зъби и нокти

Победителят от риалитито зарязал любовницата си преди женския бой

 

Победителят от първия български "Биг Брадър" Здравко Василев обясни, че е сложил край на извънбрачната си връзка с чужденката, която обвини жена му в насилие.

 

Гларусът от Приморско е категоричен, че се разделил със словачката по негово желание преди женския бой на крайбрежната улица.

 

"Имал съм взаимоотношения с тази жена Божена. В един момент поисках всичко да приключи. За съжаление тя не беше съгласна с това да бъде изоставена от мен, при положение че аз нищо не съм обещавал", разказва звездата от "Биг брадър".

 

Василев разкри, че бившата му метреса не можела да се определи като "вярна само на един мъж". "По времето, през което сме били заедно, тя си е имала и други връзки", твърди Гларуса.

 

"Но аз просто не можех да си представя, че тази жена е способна да направи такъв цирк. Божена знае, че съм публична личност и че всеки подобен скандал ще се преекспонира. Наел съм адвокат, за да се изяснят нещата. Според мен всичко е една постановка", смята Василев.

 

 

Здравко не отрича, че между съперничките за сърцето му наистина "е имало размяна на реплики". "Но не може в един момент, когато предявяваш претенции, че си нападнат и удрян, и наранен, да не представиш документ за това. Ние живеем в правова държава все пак. Не може само върху показанията на едно лице, което от години си партнира с полицията, имам предвид моята бивша приятелка, защото тя от 10 години е използвана в полицията като преводач, да се гради обвинение. Всичко е навързано като логически елемент в историята", сигурен е победителят в първия "Биг брадър" пред столично издание.

 

По думите на хотелиера съпругата му Христина, с която са женени от цели 22 години, не е имала никакво намерение да вдига публичен скандал на неговата любовница. "Жена ми е излязла към един часа на обяд от работа, после е отишла на разходка с приятелки на крайбрежната алея, те го правят почти всяка вечер.

 

И се засичат с бившата ми приятелка. Разменят си реплики и в три часа през нощта ми се обаждат от полицията за изясняване на ситуацията. И прибират жена ми поради подаден сигнал за насилие", споделя Здравко, като уточнява, че Христина е била закопчана за малко в ареста на местното РПУ.

 

"Сутринта обаче избързаха да я пуснат", добавя той. "Жена ми е със счупена ръка, още носи гипс. Как ще е в състояние да нападне някого? С една здрава ръка да нападнеш здрав човек, а на този здрав човек да му няма нищо", коментира мелето Гларуса. ОДМВР - Бургас, потвърждават за скандала между двете жени.

 

 

Пацо влиза в затвора

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза