Меню

Избрани новини

Риалити

Малък Тошко разкрива схемите във „ВИП Брадър“! (видео)

„Взех 150 бона от „Брадъра“, но Део спечели с измама..."

 

Внукът на тоталитарния лидер Тодор Живков и син на Людмила Живкова и Иван Славков - Тодор Славков, е получил хонорар от 150 хиляди лева за участието си в тв шоуто „ВИП Брадър“.

 

Малък Тошко направи разкритието в подкаста на Тото от „СкандаУ“ в YouTube.

 

Славков младши сподели, че продуцентите на риалитито започнали да го канят още за първия сезон на предаването. Той им поискал двеста хиляди, но тогава те оценили присъствието му в Къщата на 50.

 

Той им върнал китката, но няколко сезона по-късно се разбрали да влезе за 150 000 кандисал да пиянства в най-наблюдаваната къща в републиката.

 

 

„Въобще не  съжалявам, че участвах. Кой каквото и да казва, това е велико изживяване. По никакъв начин не можеш да си доставиш подобно преживяване, освен ако не си там.

Въпросът е да попаднеш на готини хора, какъвто беше първият случай при мен. Вторият път беше трагично. Единствено Ники Китаеца беше готин. Със сигурност не е обратен“, спомня си той за присъствието на съпруга на Азис.

 

Тодор направи и разкритие пред другия победител в един от сезоните Тото. Разкритие, в което мнозина отдавна се съмняват, а именно, че победителите са предварително решени, и даде пример с победата на Део във „ВИП Брадър 3“, която е била нагласена.

 

Тогава обаче сезонът беше благотворителен и нямаше награда. При второто си участие в "Ол Старс" Тодор Славков излиза като победител, тогава наградата му е джип, който той връща и получава 70% от цената му, а парите инвестира.

 

От всички имоти на властта той заяви, че любимата от резиденциите на дядо му е "Аглика" във Витоша планина, която понастоящем е собственост на разследвания Васил Божков.

 

През последните дни се заговори за завръщането на скандалджийското шоу в ефира, но засега официално потвърждение на тази информация няма.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати