Меню

Избрани новини

Клюкарник

Месеци преди да го направи, Гроши разказал, как ще се самоубие!

Депресия и мрачни мисли обзели участника от „Биг Брадър“

 

Участникът от първия сезон на „Биг брадър“ Гроши на няколко пъти казвал как ще отнеме живота си, но хора около него не вярвали, че ще го направи в действителност.

 


„Сега ще се прострелям в черепа! Сбогом!“ и „Малко остана“ написал Светлан Шевров дни преди да сложи край на живота си.

 

Миналата неделя (13 август) близки до мъжа разкриха, че е починал, което шокира потребителите в мрежата, както и тези, които го познаваха.


Според негови приятели, през последните месеци Гроши изпаднал в тежка депресия и състоянието му на моменти се влошавало. Това вероятно обяснява и част от публикациите му в социалните мрежи, които са изключително мрачни. „Когато смъртта за мен дойде, попитах няма ли по-грозна от теб да ме вземе? Мислех, че ще ми се размине. Тя ми отговори: Грозна смърт няма!“.

„Проблеми нямат само мъртвите! Единственият им проблем е, че ги натиснала два кубика пръст и живите само повтарят: Лека им пръст!“.


„Макар че вече нямам черен дроб и почти изкопан е моят гроб“ и „Всеки ден се живее! Един път се умира! Искам да умра като дядо ми в съня си, не като пътниците в автобуса, крещейки от страх и ужас“ са част от размислите, които Гроши е споделял през последните месеци.

 51-годишният Светлан Шевров започна звездния си път със скандал. Той стана първият изгонен от родното издание на риалити шоуто „Биг брадър" защото с авера му Найден се напиха и изпотрошиха къщата.

 

Заради първия подобен случай в историята на родните риалити предавания беше проведено допитване до зрителите в ефир дали двамата вандали да продължат участието си. Това се случи през далечната вече 2004 година.

 

Зрителите бяха безкомпромисни и ги изгониха и двамата.

 

Приживе Гроши бил стриктен работник в цех за мебели. Той бил майстор на чука и четката, като сам се хвалеше в социалните мрежи с впечатляващите си творби от дърво. Колегите му разказваха, че на работа е много съвестен и изобщо не се държи като популярен човек.Самият той предпочете още преди години да загърби всичко светско и да живее като нормален човек в пазарджишкото село Костандово. Преди време получи покана отново да участва в „Биг брадър“ заедно с приятеля си Найден, но отказа.

 

Не го поблазнили нито парите, нито идеята отново цяла България да го гледа какво прави денонощно. Найден тогава влезе в къщата, но нямаше нищо общо с дивака от миналото. Той се оказа улегнал и беше далеч по-спокоен, и тъжеше за детето си, което го чакаше навън.


Именно Найден беше един от първите, които пуснаха виртуална жалейка за починалия си приятел. „Лек път! Пак ще повилнеем някога. Съжалявам...“, написа Найден.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза