Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Америка промени Шамара! Рапарът се изказа в защита на гей обществото! (видео)

В рубриката „На по чашка с Глориа Йорданова“

 

Младежките години на най-известният български рапър може и да са били шумни и скандални, но малко след като навърши 50 Мишо Шамара се показа като поумнял и улегнал мъж и отговорен родител.

 

През уикенда Михаил Станиславов Михайлов, както е истинското име на родения във Варна музикант, гостува в рубриката на известната трансджендър тиктокърка Глориа Йорданова.

 

Двамата емигранти (тя в Германия, той в САЩ, б.а) си поговориха за кариерата, емиграцията, шоубизнеса, тревата и познанството на нашенеца със Снуп Дог.  

 

Не малка част от разговора им бе отделен за дискриминацията и отношението на Шамара към LGBTQ обществото.

 

 

Противно на очакването, че рапърите са антигей и хомофобски настроени, Шамара се показа като защитник на гей правата и демонстрира дълбоко разбиране на проблемите на тази част от човешката популация, която по последни статистики е над 20% от хората на земята.

 

Както става ясно от неговите думи, той не дели хората на други признаци освен на „добри и лоши“. И за него няма никакво значение, кой кого харесва, как се облича и с кого спи.

 

„Това е въпрос на личен избор, и всеки трябва да има право да го направи!“, добавя рапъра.

 

Самият той има много познати, които са хомосексуални и сред тях среща напълно нормални човешки същества, някои дори много способни и пробивни в своята работа.

 

 

„Представете си, че в Провадия се ражда едно момченце, което се оказва, че е гей. В малък нетолерантен град. Сещаш се на какъв тормоз може да е подложен. Защо, кому е нужно? Защо да няма същия шанс като останалите?! Ами представете си, че той може да се окаже следващият Айнщайн…“, описва щетите от липсата на толерантност Шамара, пред транссексуалната Глориа.

 

Той допълни, че и дъщеря му Анита се движи в такива среди.

 

 „Има приятелки, които са гей. Уж излиза и с момчета, ама знам ли я, може и на там да тръгне. И това не е проблем. Няма значение – най-важното е тя да е щастлива!“, проявява разбиране към правото на избор като отговорен родител Шамара.

 

 

На въпроса на LifeOnline.bg за какво съжалява и от какво се срамува в своето минало, той отговори, че съжалява за много неща, но се оправда с времето, в което е израснал.

 

„Ние сме продукт на вулгарните времена, в които сме възпитавани. Родени сме в комунизма, и когато дойде демокрацията ние просто избухнахме със всякакви простотии. Като падна комунизма, ние си помислихме, че падат всички вериги. Беше ни забранено всичко, и после скъсахме синджира и решихме, че трябва да покажем цялата си байганьовщина… много съм се излагал, много. Добре, че не помня защото много тъпотии съм правил.“

 

За лятото Мишо Шамара стяга европейско турне, с което ще обиколи клубове в няколко европейски столици, както и големите градове и курорти в България.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати