Меню

Избрани новини

Пикантерии

Решили ли Кристиан Костов от кой пол си избира да бъде?

Оправдава ексцентричния си вид с желанието да бъде различен

 

Откакто изгря на голямата сцена в ранните си тийнейджърски години, Кристиан Костов често е обект на медиен интерес заради нестандартния си външен вид.

 

И ако в началото всички отдаваха нежността му на закъснял пубертет, то сега става ясно, че Костов никога няма да възмъжее.

 

Младият певец отдавна вее дълги букли в Инстаграм, облечен в туники, кимона и дори рокли, червило, пудра и спирала плюс лакирани нокти оформят изострено женствено излъчване.

 

Тази картинка накара мнозина да предположат, че следващият етап е операция за смяна на пола. Той обаче категорично отрича подобни планове и казва, че просто иска да се различава от масата.

 

 

„Такъв е моят стил на обличане – екстравагантен и артистичен. Виждам, че на някои хора им харесва, но е нормално да не бъда харесван от всички. Колко трябва да си нещастен отвътре, че да накараш някой да се почувства зле! Аз съм си момче! Имам дълга коса, но това не означава, че искам да съм жена! Тази визия много ми помага в Азия. До ден днешен имам успех в Китай”, коментира изпълнителят.

 

В момента Костов живее и работи в Русия. Извън професионалните ангажименти той е преживял тежък период в личен план. Неотдавна Крис се разболял от Ковид-19 и доста трудно преминал през болестта.

 

„Цялото ми семейство го изкарахме много тежко. Бях много зле. Дядо ми почина вследствие на вируса. Той беше най-интелигентният човек, когото познавах. Последните думи от него бяха: „Помогнете ми, моля, лошо ми е”, разказва музикалната звезда със сълзи на очи.

 

21-годишният певец е от смесен произход. Майка му е рускиня, а баща му е българин от Ямбол.

 

Кристиан е горд българин и се радва на огромната любов, която е получил след успеха си на „Евровизия” преди 4 години.

 

Тогава той се класира на второ място в конкурса, но стотици хиляди европейски меломани го определиха като реален победител.

 

За съжаление, нежният артист, често се сблъсква и с лицето на омразата. Случвало се е даже да го заплашват с нож на улицата. Кристиан се отървал от най-лошото на косъм – проговорил на английски и гамените решили да го оставят, защото помислили, че е чужденец.

 

Той обаче бил толкова уплашен, че в продължение на една седмица не излизал от вкъщи.

 

 

Сексуалната ориентация на младежа широко се обсъжда у нас още с появата му в шоуто „Х Фактор” преди 6 години.

 

За личния живот на Костов не се знае много. По време на шоуто „Х Фактор” той призна, че е девствен, но тогава все още бе юноша. Сега казва, че се е посветил на кариерата си и любовта не му е приоритет.

 

„В момента не ми е до гаджета, имам твърде много други неща на главата!”, коментира изпълнителят.

 

Meждувременно Кристиан е започнал да изучава китайски език и вече напредва с уроците. Участието му в шоуто „Singer” в Китай го превърна във всеобщ любимец на местните зрители и до ден днешен той има много почитатели в страната.

 

„Скоро ще си общуваме и на китайски!”, обърна се неотдавна Костов към последователите си в Инстаграм. Понякога той демонстрира уменията си с йероглифите в социалната мрежа.

 

 

Изпълнителят на песента „Beautiful Mess”, с която България спечели рекордното второ място на „Евровизия”, изрази желанието си да се завърне за по-дълго в Азия.

 

„Искам да съм в Китай. Липсва ми Пекин и страната като цяло”, заяви той. Припомняме, че навръх 19-ия си рожден ден певецът направи самостоятелен концерт в Китай, който бе гледан от близо 1 милион меломани.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза