Меню

Избрани новини

Клюкарник

Венета Райкова плаши бръмчалките с нова книга: "Играта започна, кучки"

„Куклите“ е осмата творба на писателката с афинитет към пикантните истории от нашето съвремие

 

Когато Венета Райкова слезе от ефир можем да очакваме само едно - поредна книга, с която тя разобличава най-мръсните тайни на съвременното ни общество.

Точно това предстои да се случи, а родните бръмчалки ще трябва да се чудят как ли ще ги изтипоса русата водеща с голямата уста.

 

Тези дни стана ясно, че след като вече няколко месеца не е в ефир, известната светска хроникьорка пише осмия си роман, който обещава да бъде по-разтърсващ и от предишните.

Новата книга на журналистката ще носи заглавието „Куклите”, обяви самата писателка.

 

 

 


Не е тайна, че Венета има склонност да разказва в творбите си истории за истински хора, случки и ситуации скрити зад псевдоними (за да избегне обвинения в клевета), затова със сигурност мнозина ще се разпознаят и в новата й книга.


В „Куклите” със сигурност не става въпрос за детски играчки, а за съвременните "барбита" - тунингованите хубавици без задръжки, с афинитет към лъскавия, бърз и разточителен живот. А в тези среди „любов” се римува със забивка за една нощ, а „брак” означава сенчест бизнесмен да купи мезонет на силиконка.

 

След като обяви, че сяда пред компютъра за да твори, Венета информира последователите си:

„Тъкмо написах на третата страница - "Играта започна, кучки" и си казах, че трябва да ви кажа, че вече пиша, да сте спокойни, че ще има нова книга…“. 


LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати