Меню

Избрани новини

Афиш

Турнето „Вечните песни на България” стана на 10 години и продължава! (видео)

Орлин Горанов и „Трамвай №5” – специални гости на летните концерти с непреходна българска музика

 

Великолепната четворка на българската музика покори България с турнето „Вечните песни на България” през изминалия месец май.

 

Публиката от Велико Търново, Русе, Силистра беше жадна да прегърне отново любимците от различни поколения Маргарита Хранова, Данчо Караджов, Йордан Марков и Владислав Славов.

 

Турнето „Вечните песни на България” се оказа най-успешния проект през последните 10 години в културния ни живот. То не спря и през последните пандемични години.

 

Песни като „Една българска роза“, „Песен за българката“, „Огънят, в който горим“, „Тамбуро моя“, „Далечна песен“, „Докога, Маргарито“, „Може би“, „Да те жадувам” бяха посрещнати с нестихващи аплодисменти от публиката.

 

АНКЕТА: Трябва ли да има задължителна квота за българска музика?

 

На някои от концертите се наложи да се добавят допълнителни седящи места, за да могат меломаните да се насладят на своите любимци. След спектаклите изпълнителите се срещнаха със своите почитатели и с часове се снимаха с тях.

 

Тази година турнето „Вечните песни на България“ продължава на 16 юни в Павликени, 27 юни – Плевен, 28 юни – Пловдив, 8 август – Бургас, 23 август – Варна.

 

Специална изненада за летните концерти ще бъдат Орлин Горанов и „Трамвай 5”.

 

За пореден път вечните песни доказаха, че имат 100 процентова квота в сърцата на българската публика.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза