Меню

Избрани новини

Клюкарник

След концерт Нели Рангелова обяви колегите си за алчни! (снимки)

Бенефисът на Агент Тенев бе бойкотиран от Васил Найденов и Георги Христов

 

Дълго планираният юбилеен концерт на Агент Тенев (70) се оказа истинско фиаско, а голяма част от зрителите в залата негодуваха и искаха да им бъдат върнати парите, които са дали за билети.


Възмущението им предизвика факта, че по-голямата част от обявените имена в афиша на концерта така и не се появиха. 

 

Васил Найденов, Георги Христов, Камелия Тодорова, Силвия Кацарова и много други бойкотираха бенефиса, който беше по случай 70 рожден ден на автора на десетки текстове за техни песни Иван Тенев.

 

Мнение по скандала изказа естрадната изпълнителка Нели Рангелова (63). Тя изригна срещу всички тях и директно заяви, че скандалът е свързан с пари. 

 

"...Колко жалко е това, че доста колеги, които бяха на афиша, не присъстваха! Жалко за неуважението към Агента! Не всичко е пари, приятелю! Купонът и без вас беше супер! Сори за откровеността, но такава съм си аз! Гилдия ли??? Да са живи и здрави авторите, които ни помагат да сме това, което сме! Поклон към невероятната публика, организаторите, режисьора и екипа на БНТ", написа във Фейсбук Нели Рангелова часове след голямото събитие в НДК.

 

В бенефиса участваха още Орлин Горанов, Кристина Димитрова, Петя Буюклиева, Васил Петров, Калин Вельов, Борислав Бояджиев, Ники Априлов и други.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза