Меню

Избрани новини

Фен зона

Нели Рангелова съобщи за трагедия във фамилията й!

Открила документи разкриващи зловещо минало на рода й

 

Естрадната певица Нели Рангелова (63) разкри, че семейството и било почернено от семейна драма.Изпълнителката е с корени от монтанско село, в което се раждат най-красивите моми на Северозапада и го наричали малкия Париж. Прабаба й била от Влашко и се славела с хубостта си.В началото на пандемията Нели се прибрала в селото и открила стари документи в къщата на прадедите си. Рангелова била потресена от написаното в тях, че през 1910- 1911 година в семейство на дядо й по бащина линия за една седмица са починали всички, останал жив само той.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Nelly Rangelova (@nelly_rangelova)

 

 

„Тогава спрях да се ровя, но не съм се отказала от тази идея. Това е трудоемко занимание, не е като песен. А аз започнах по трудния начин - с писане.

Хубаво е човек да знае откъде произхожда и какъв е бил назад. Аз не можах да стигна много назад във времето, само до моите прародители.

Давам си сметка, че много от нашите деца не знаят нищо за рода си. Е, аз нямам в рода си възрожденци или известни личности, но смятам, че моите корени са не по-малко силни, интересни, красиви. Защото те са създали мен и правят всичко това, което съм аз.“ Споделя пред БТА любимата на две поколения звезда.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза