Меню

Избрани новини

Клюкарник

Васко Кеца изригна: Името ми е на плаката за концерт, в който не участвам!

Бенефисът на Иван Тенев е под въпрос

 

Скандал раздира големите ни естрадни величия с участието им в юбилейния концерт на текстописеца Иван Тенев (70).

 

Оказва се, че голямата българска звезда Васил Найденов (71 )няма да присъства на концерта, Силвия Кацарова (67) и тя, участието на Георги Христов (58) също е под въпрос, но всички те фигурират като имена в афиша на събитието.

 

Тенев не намира драма. Това били стари плакати от концерта му, който щял да прави миналата година, но се отложил заради пандемията.

 

 

А нямало как да изтрие Васил Найденов, защото афишите са предварително отпечатани. Тогава мениджърът на Васил Найденов - Ивайло Манолов му потвърдил, че той ще участва.

 

„Не искам да влизам в конфликт, не е редно това. Освен това Васко ще присъства с песента, която е моя и съм му подарил - "На случайна гара". Все пак той ще присъства на екрана с точно тази моя песен и клип, който съм направил“ , заяви Иван Тенев пред столичен ежедневник.

 

Колкото до Силвия Кацарова, според него, тя си е тук, прибрала се е от чужбина, преди това има и друг концерт и ще участва.

 

Другата голяма естрадна звезда Георги Христов също не е потвърдил участие в събитието. Той не коментира името си в плаката, и участието му в бенефиса остава загадка.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза