Меню

Избрани новини

Пикантерии

Скандални разкрития от кухнята на „Мис Плеймейт“! Кандидатките за слава трябва да се снимат в клипове за възрастни!

Развъдник за компаньонки ли е конкурсът Мис Плеймейт?

 

Участничка разкрива каква е схемата за проституция, твърди Show.bg

Пожелала името й да не се споменава участничка изпратила сигнал до медията с потресаващи разкрития.

 

„За да се класираш на някое от челните места в конкурса, трябва да се съгласиш с определени условия. Секс условия!“, твърди миската. Една от първите и задължителни договорки е секс с Христо Сираков.

 

„Ако искаш да си победителка или подгласничка на Мис Плеймейт, трябва да се съгласиш на интимности с него“, разказва източникът.

 

Това обаче е само началото. По-важното условие е победителките да са съгласни да работят в последващата схема.

 

А именно – да участват във видео клипове за възрастни, които ще се качат в чуждестранни сайтове. Повечето момичета се съгласяват, тъй като достъпът от България към въпросните сайтове е забранен и няма опасност някой близък да ги разпознае.

 

Достъпът е платен и срещу 5 долара потребителите могат да се насладят на уменията на плеймейтката.

 

„Схемата е печеливша, защото 50 000 човека като платят по 5 долара, това прави 250 000 долара. Половината пари остават комисионна за сайта. Печалбата на Христо Сираков е 125 000 долара на клип, които той дели с момичето“, продължава с разкритията плей гърлата.

Преди около половин година такъв клип с актуалната Мис Плеймейт Михаела Тодорова се появи в специализираните платформи. 

 

Втората схема отново е с видео клипове, но по-софт. Те се качват безплатно в чужди интернет сайтове. В тях няма акт, а само еротика и служат като визитна картичка на плеймейтките, когато ги поръчват баровци от чужбина. Проценти от тези поръчки също отиват към компанията на Христо Сираков.


За това, че участничките в конкурса "Мис Плеймейт" са добре платени компаньонки се шушука отдавна, но за първи път някой, макар и анонимно потвърждава тези практики. 

Най-умните и амбициозни от момичетата успявали да си намерят богат съпруг или в най-лошия случай спонсор, който да ги издържа на месечна база поне 10 хиляди лева. Припомнете си, че най-известните сред плеймейтките ни са Николета Лозанова, Златка Райкова, Златка Димитрова, Светлана Гущерова, все момичета, които по един или друг начин бяха свързвани все с богати мъже.

 


 


 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати