Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Киро Скалата за конкурсите за красота – Те са фабрика за проститутки!

Според фитнес гурото организаторите на състезанията за красота са сводници

Продуцентът Кирил Вълчев – Киро Скалата каза на глас нещо, което много хора си мислят и знаят, но не си позволяват да изрекат на глас.

„Конкурсите за красота са фабрика за проститутки”, заяви шоуменът възмутен от  организаторите на състезанията между така наречените миски.


„Те са сводници. Нямат пари да почерпят бедно кафе. Още при кастинга се уговарят с тази, която има най-богат спонсор, за да спечели – обясни схемата Скалата. – Обясняват  им как са им необходими 20 000 лева за конкурса., После прибират тези пари. Организаторите нямат нито един реален спонсор, Ченгетата  да проверят и да ги вкарат в затвора”, коментира фитнес легендата по адрес на организаторите на конкурсите за красота.

Въпреки това самият Вълчев се занимава с аналогични състезания. Той обаче твърди, че ще прави революция в организирането на конкурси.

Сега се е заел с организирането на иновативна надпревара, чийто кастинг е тази събота във Велико Търново от 17 часа.

„Имаме 20 момичета, които са се записали до момента, но вероятно ще бъдат повече. 15 ще отидат на конкурса на 6 декември. Надпреварата ще е три дни. В първия участничките  ще готвят надзиравани от шеф Маков и шеф Трухчев. Вторият ден Киро и журито ще тестват уменията на момичетата, „Ще бъде нещо като ден на таланта”, казва Скалата. Последният ден участничките  ще дефилират в народни носии, по бански, с рокли и фитнес облекло, разказва фитнес гурото, цитиран от ХотАрена.

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза