Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Първо в LifeOnline! Динко Динев стана баща за седми път, но не иска да направи любимата си г-жа Динева!

Предприемачът има вече седем деца от пет жени и едно внуче от връзката на първородния си син Димитър с Емануела

Динко Динев стана баща за седми път от пета жена, научи от свой източник репортер на LifeOnline.bg.

Бизнесменът, който от 4 години е и дядо, бе дарен с пореден седми наследник от Даниела Неделчева, бивш модел и подгласничка в конкурса „Мис България“ 2013. Жената, която е неотлъчно до олигарха от Свети Влас през последните години, е родила здраво момченце. Детето ще носи името на българския владетел цар Борис.

Даниела Неделчева на конкурса "Мис България" 2013 и сега - промяната е осезателна

За бременността на поредната миска в дебелото тефтерче на брат Динев се разбра през месец май, семейството знаело от месец, но новината се пазеше в тайна. Олигархът решил да съобщи шокираща информация на роднините си по време на сбирка на многобройната си фамилия. Тя определено изумила всички, но не била чак толкова неочаквана, имайки предвид върволицата от жени на бизнесмена и родените от тях деца.

 

Ценителят на женската красота от Св. Влас има вече седем деца от пет жени, а тези, които са преминали мимолетно през покоите му са неизброими, шушукат клюкарите по южното ни Черноморие. Динко има и един внук, роден от изпепеляващата връзка на първородния му син Димитър Динев с фолк певицата Емануела.

 

За съжаление, Даниела едва ли ще получи статута на официална г-жа Динева, въпреки че е сменила фамилията си в социалните мрежи. Запознати коментират, че макар и да обича и много да цени качествата на настоящата си половинка, Динко Динев не възнамерява да узакони връзката с любимата си и да я направи своя равностойна половинка в радост и несгоди.

Всички от обкръжението на властелините от Влас са на мнение, че това е най-добрият избор за съпруга. Според местни хора Даниела била мила, добра и отзивчива.

 

„Най-накрая си намери свястна жена“, коментират по кафенетата в курортното градче… „Жалко, че и нея ще я ползва за инкубатор, просто да му роди дете, без да я направи своя официална съпруга, а момичето е много добро и наистина заслужава да има брак.“, заключават бездействащите извън сезона рентиери от курорта.

Въпреки всички качества и добродетели на всеотдайната Даниела, явно и тя не е достойна да бъде провъзгласена за равноправен партньор в семейството на Динко Динев. Малцина знаят, че единствената жена носила фамилията му е майката на първите му двама сина Нели.

 

Настоящата му половинка Даниела Неделчева е много по-различна от своите предшественички, смятат всички от обкръжението на фамилията. Тя е интелигентна, предприемчива, трудолюбива и находчива. Тя не само, че не седи и не чака на готово, а всячески се стреми да е от полза за бизнеса на своя любим, помага и работи във фирмите му за да умножи богатството му, разказват осведомени жители на Свети Влас.

 

Според запознати, благодарение на доброто си образование в сферата на дизайна и бизнес администрацията, Даниела била доста опитна и умело се справяла в дружествата на заможния си благодетел където помагала със способностите и знанията си.

Именно заради добрия си бизнес нюх, новата изгора на олигарха му била доста на сърце, а според някои, красавицата сериозно е влязла под кожата му. Сам той обичал да се фука с новото си завоевание, тъй като помагала за материалните му интереси и не разчитала на готовите пари. Тя дори има собствена фирма на свое име - ДАНИЕЛА-ХИЛ-9 ЕООД , показа проверка в регистъра.

 

Говори се, че Даниела споделила, че не мисли да остане с едно дете и възнамерявала да дари Динко Динев с наследници още поне два пъти. Бъдещето на двойката сякаш изглежда бляскаво, щастливо и предначертано, но на Даниела й тежал факта, че все още е приравнена с предишните жени на Динко. Страхувала се, че докато не вдигнат сватба и не станат официални партньори в живота, може да бъде сменена за някоя друга по-млада и по-напориста от нея.

Пожелаваме здраве и щастие на бебето и неговите родители и защо не скоро да си има още няколко дечица!

Динко Динев с бременната си приятелка на морския фешън уик това лято

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза