Меню

Избрани новини

Риалити

Истински ад! Възмутена Биляна Йотовска „нахрани“ Hell’s Kitchen! (видео)

„Скоро няма да има кой да седне на ВИП сепаретата ви!“

 

Моделът Биляна Йотовска изказа чрез своя Инстаграм възмущението си от „обслужването“ в готварското риалити „Хелс Китчън“, видя репортер на LifeOnline.bg.

 

В нарочно видео притежателката на най-секси дупето у нас, а и далеч зад пределите на родината, разказа че с мъжа й Митко Димитров са били поканени като специални гости за да се насладят на храната приготвена от участниците в предаването.

 

Всеизвестен факт е, че за да повишат интереса на зрителя, от шоуто канят популярни личности в двете ВИП сепарета на ресторанта си.

 

Във въпросната вечер гостите получили само предястие, наложило се да чакат час и половина – два, след което без да им кажат каквото и да е, екипът загасил светлините, участниците се прибрали отзад, и снимките приключили.

 

Биляна подчертава, че проблема не е в това дали са хапна или не, а в отношението на екипа към гостите, които са титулували като ВИП.

 

Гледайте цялото видео в Telegram канала на LifeOnline.bg. 

Припомнете си, че предишни сезони и други ВИП гости са изказвали нападки срещу екипа на шоуто след гостуване в предаването.

 

 

 След като прие подобна покана, Маги Сидерова изригна заради некомпетенстта на екипа.

 

Къдрокосата ексмоделка изказа възмущението си от риалитито, като се оплака от организацията, от храната, чакането и най-вече това, че са й объркали името и са я представили като Маги Желязкова.

 

Участието ми като специален гост в „Хелс Китчън” беше пагубно за тялото ми! Боли ме стомахът, имам киселини, задържала съм вода, а десертът изобщо няма да го коментирам!

 

Слаба продукция, слаб екип, слаба организация. 6 часа чакане, 3 от които да влезеш в ресторанта, още толкова да ти сервират храната и накрая ми объркахте името, при положение, че три пъти ви казах да не ме изпишете Желязкова.

 

Много сте зле и никой не си позволява да ви го каже, но аз ще ви го кажа!” – изригна бившата г-жа Желязкова, която полудява, когато някой я представи с фамилията на бившия й мъж.

 

След нея и други знаменитости, къде публично, къде по между си обсъждаха лошата организация на шоуто на шеф Виктор Ангелов, което се излъчва по NOVA.

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза