Меню

Избрани новини

Риалити

Чехльото от Hell’s Kitchen напусна след като жена му разпореди!

Денислав забрави, че играе за отбора на Сините, а не за този на съпругата си – Янита.

 

Навръх Великден настъпи време разделно за семейство Делчеви от Hell’s Kitchen. Денислав забрави, че играе за отбора на Сините, а не за този на съпругата си – Янита.

 

И изпълни нареждането й да напуснат кулинарното състезание заедно. В дневната игра с великденски препятствия Денислав имаше стратегия и грабна предимството от жена си, но въпреки това реши да поеме по-голямото предизвикателство в готвенето. Отстъпената преднина на Янита доведе Червения отбор до победа и осигури на жените смазващи права на вечерята. 

 

Оранжевото семейство Делчеви играха срещу Синята и Червената кухня дори на вечерната резервация. Червените започнаха работа с висока заявка, но не успяха да нахранят гостите си.

 

Шеф Ангелов събуди чувството за дълг у Денислав към Сините и те дръпнаха рязко напред, въпреки натовареността по станциите и прогонената Андреа от кухнята. На номинациите шефът посочи Денислав за по-добрата половинка в кулинарията, но Янита не си тръгна като пораженец и взе съпруга си със себе си. 

 

Кои шестима готвачи ще заслужат черни куртки? Кой е последният урок в школата на шефа? Ще готвят ли като за финал участниците? - разберете в следващия епизод на Hell’s Kitchen, който ще е идната седмица в петък от 21:00 часа по NOVA./ източник HotNews.bg

 

АНКЕТА: Кой от изброените тв риалити формати ще гледате?

 

 


 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кой е вашият фаворит за победа в "Капките"

 

Покажи резултати