Меню

Избрани новини

Риалити

Глориа Йорданова издаде победителката в „Ергенът“ (видео)

В мрежата се появи и информация, че в крайна сметка Алек не връчва пръстен...

 

Известната тиктиикърка Глориа Йорданова публикува видео, в което издаде името на победителката в третия сезон на „Ергенът“.

 

В клипа тя обяснява, че „изчезването“ й от мрежата се дължи на другите й ангажименти, които не са й дали възможност да прави от интересните си интервюта, но пък издаде името на победителката.

 

„Ергенът ще спечели Надежда, а на второ място е Маги“, издаде коя е избраницата на Алек.

 

Междувременно в мрежата се появи и информация, че в крайна сметка Алек не връчва пръстен на нито една от кандидатките за сърцето му.

 

@gloriayordanova #talant #folowers #ergenat #nadejda #ергенът #magi #tiktok #dansingstar #dansing #following ♬ original sound - ????Gloria Yordanova????

 

АНКЕТА: Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Надежда Вишева е родом от град Карлово, но понастоящем живее в София. Определя се като слънчева и емоционална мечтателка, смела в преследването на мечтите си. Майка е на 7-годшен син, с което е изключително горда. В миналото съдбата на Надежда ѝ поднася златна клетка, но тя избира свободата… На 21 години заминава на почивка в Кавала, където среща чаровен грък – впоследствие и неин съпруг. Той притежава семеен бизнес с хотели и ресторанти и Надежда години наред живее в лукс на брега на морето. Животът ѝ изглежда като романтичен филм, докато в него не се намесва голямата гръцка рода на мъжа ѝ. След раждането на детето ѝ свекърите започват да се опитват да контролират живота ѝ, като Надежда постоянно получава наставления, включително и за това как да кръсти сина си. Така минават няколко години, в които Надежда се чувства като затворник в рая – имала е всичко материално, но не е била щастлива. В опит да промени това, тя събира смелост да се опълчи на властната си свекърва, но мъжът ѝ не застава на нейна страна. Не след дълго Надежда взима генералното решение да се прибере в България и започва сама от нулата – без пари, без работа и с дете на ръце. Категорична е, че изобщо не съжалява за решението си – за нея е по-добре синът ѝ да вижда една борбена майка, отколкото потисната снаха. Надежда бързо успява да си стъпи на краката, като в момента работи като специалист човешки ресурси в IT сектора. Не страда от липса на мъжко внимание, но зад гърба си вече има няколко неуспешни опита да срещне правилния човек и вече започва да губи „надежда“. За нея „Ергенът“ е може би последният шанс да върне „надеждата“ си, че ще открие любовта. В момента, в който вижда Алек по телевизията, си казва: „Има надежда за Надежда!“.

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати