Меню

Избрани новини

Риалити

Ергени се отърва от женския Кулагин в „Ергенът“ (видео)

За първи път Виктория получи 2 рози

 

Актуалният ерген Евгени, който иронично в мрежата наричат „Ергени“, най-накрая намери смелост да отстрани най-провокативната и изпъкваща със злобните си коментари Габи.

 

В последните епизоди тя влезе в сериозни пререкания с конкурентките си, а излъченият снощи женски скандал огласяваше вилата, че и околностите.

 

Искрата пламна миналия епизод когато Габи реши да провали срещата на Ирина организирана от Пам, която след това потърси сметка от женския Валентин Кулагин за действията й.

 

 

Безпардонна точно като скандалджията от Биг Брадър, Габи не спираше да обижда и хока момичетата, които не са от обкръжението й, като нападките й се основаваха най-вече на тема външен вид и поведение.

 

Очевидно агресията на Габи ескалира в следствие на изпия алкохол, който Валерия, която  между другото се опитваше всячески да защити приятелката си, в крайна сметка взе от ръката й.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

 

Въпреки това на финала Габи и Габриела останаха с отворени усти, след като Евгени изненадващо не им подари рози. Още повече, че Габриела имаше лична среща с него, която по нейно мнение е преминала "много мило". 

 

Последните две той отдели за Виктория.

 

 

Настоящата йога инструкторка и бивша стюардеса с фриволно минало Виктория бе една от първите, които Евгени Генчев покани на индивидуална романтична среща в началото на сезона.

 

След това обаче между двамата настъпи пълно затишие, инициирано от Виктория, която дори бе помолила Пам, като домакин на коктейла предната седмица, да не организира среща между нея и Евгени.

 

В откровен разговор с Боряна тя сподели причината за дистанцираното си поведение към музиканта: „Ти знаеш за живота, който съм водила преди, че не беше много стойностен, и след това нещо аз се опитах изцяло да изгоря всичко в мен и от там се изградих наново като личност, като човек. Загърбих стария си начин на живот, хората, с които се виждах, и се обърнах към духовното. Сега осъзнавам, че ме е страх да се доближа до друг човек, защото може това, което съм изградила, да рухне и аз да стана отново зависима“.

 

Виктория не скри, че има притеснение да сподели всичко това с Евгени, защото се бои, че може той да се отдръпне, но бездната, която се открива помежду им, я подтиква да бъде откровена. По време на тазвечерния коктейл Елена лично помоли виртуоза да обърне внимание на Виктория и да ѝ даде шанс да поговорят насаме. По време на усамотението им Виктория даде воля на емоциите и разкри страховете си.

 

 

„Когато влизах тук, аз бях обещала на себе си да бъда искрена, честна и отворена към теб на 100%, но не чувствам, че съм била такава в последните дни – просто се отдръпнах, без да ти кажа нищо. На индивидуалната ни среща си позволих да бъда уязвима с теб, споделих ти много лични неща, чувствах те все по-близък, но веднага след това направих тази крачка назад, за да не изгубя отново себе си, защото ми е коствало много усилия, за да загърбя стария си начин на живот и да изградя себе си наново. В последната една година си станах самодостатъчна и ме е страх да допусна друго същество до себе си, за да не загубя този мой център. Когато усетих, че ти започваш да се приближаваш до мен, това ме изплаши“.

 

Евгени изрази желанието си да бъде плътно до Виктория, за да ѝ помогне да преодолее страховете си:

 

„Не съм готов да я оставя да си тръгне и да се загуби в този страх“.

Двамата се прегърнаха, а Виктория почувства облекчение, че Евгени я е разбрал и не се е отдръпнал от нея.

 

Решението на Евгени да изгони Габи и в същото време да уважи притеснението на Виктория предизвика изблик на сълзи и радост.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати