Меню

Избрани новини

Риалити

Филип Буков няма да се резили за жълти стотинки в "Ергенът", ще кандиса ако парите си заслужават!

Актьорът си има условия за участие в подобен формат

 

Филип Буков (28), чието име от месеци се спряга, за евентуален главен герой в "Ергенът" на bTV, извади на светло условията си, за да влезе в скандалното риалити.

 

Хубавецът ще кандиса да се резили само срещу много добър хонорар. В противен случай не виждал причина да се бута в компанията на жени, които не го интересуват.

 

Младият актьор, за когото не без основание се говори, че е идеалният избор за главен герой в "Ергенът", се притеснява най-много от монтажа след снимките на подобно предаване.

 

Това сподели самият той в подкаст на Българското национално радио.

 

 

Звездата от сериалите "Татковци" и "Откраднат живот" се тревожи, че екипът на шоуто може да извади от контекста определени ситуации, за да изглеждат те сензационно и скандално.

 

Подобен подход е добър за рейтинга на предаването, но не и за имиджа на участниците в него. В същото време актьорът смята, че професията му е достатъчно публична, за да има нужда да влиза във формата с цел да става популярен.

 

Той така или иначе е под светлините на прожекторите. Би станал риалити герой единствено, ако му предложат много пари и в същото време няма никаква друга работа в периода на снимките.

 

Сумата трябва да е по-голяма от това, което би спечелил, ако работи по други проекти в същия период.

 

"Аз не подскачам да ставам известен", обобщава ситуацията младият актьор. По-интересни от "Ергенът" му се стрували предаванията свързани със спорт и оцеляване от типа на „Сървайвър" и "Игри на волята". И в тях обаче би приел участие при същите условия както в "Ергенът", пише столичен седмичник.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати