Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите бесни на ергенът Евгени, който не подари роза на Мони Зенгинер след като се усамоти с нея в градината

Габи и Елисавета празнуват отпадането на Симона

 

Танцьорката даваше вид на участничка, която не просто има самочувствие, но и увереност, че ще бъде сред фаворитките.

 

Уви, това не се случи, а от реакциите в социалните мрежи си личи, че доста хора са неприятно изненадани от решението на Евгени.

 

От LifeOnline.bg се свързахме с красивата варненка, но тя заяви, че ще изчака преди да коментира напускането си, но в мрежата споделя и лайква безбройните позитивни коментари за себе си.

 

По време на вчерашната церемония световноизвестният пианист избра да даде последната си роза на маркетинг специалиста Евгения и се наложи да се раздели с екзотичната бели денс танцьорка Мони Зенгиннер.

 

По-рано Евгени покани Мони да се усамотят в градината, за да се опознаят повече, но тя отбягваше въпросите му и не пожела да разкрие нищо за интересите и нагласите си, изтъквайки, че много трудно допуска хора до себе си.

 

Докато едни изпращаха Мони със сълзи на очи, друга част от момичета не скриха еуфорията си от факта, че танцьорката напуска надпреварата, а най-голяма радост демонстрираха ескорта Габи и и близката приятелка на Светлана Гущерова Елисавета, с които Мони беше в открит конфликт.

 

 

"Той беше прекалено слаб за нея, а тя прекалено силна за него и според мен той е наясно с това и не може да се справи с този тип жена", смята потребителка във Facebook, цитирана от HotNews.

 

"Най-лошият избор направи!!! Не очаквах.. Много, много жалко.. Злото победи", "На какво основание Габи ще остане в предаването, а Мони ще си тръгне?! Потресена съм, нямам думи. Макар и Мони да не получи роза и да не остана в предаването, тя спечели сърцата и уважението на цяла България!", гласят малка част от позитивните мнения по адрес на Зенгинер.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Милица също не получи роза
 

 

„Трудно ми е, защото не очаквах толкова бързо да приключи всичко това! Двамата не си дадохме шанс и се разминахме“, не скри разочарованието си Милица, която също не получи роза.

 

Тя още в началото засвидетелства чувствата си към Евгени, но впоследствие осъзна, че вероятно те не са споделени.

 

„Мили, много ти благодаря! Твоята искреност ме вдъхнови много. Надявам се да намериш правилния човек за теб! Вярвай, че аз знам, че ти си прекрасен човек!“, бяха думите на Евгени към Милица преди двамата да се сбогуват, а тя му пожела „успех, много любов и благословия“.

 

Мили се обърна с поклон към останалите момичета, а те, от своя страна, ѝ подариха всичките си рози по време на емоционалното ѝ изпращане.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати