Меню

Избрани новини

Риалити

Ергени не повярва на ушите си! Тази глупост на Габриела й струваше розата… (видео)

Според нея Дева Мария е "зачела" от Исус

 

Снощният епизод на „Ергенът“ даде на зрителите пореден бурен скандал, който доведе до логична реакция и последствия от страна на Евгени.

 

Първият конфликт за вечерта бе непосредствено след груповата среща с игра на шах, след която Виктория открито обвини Елена, че мери с двоен аршин. Тя се почувства засегната, след като редакторката я върна в начална позиция и попари надеждите ѝ да се усамоти с Евгени.

 

Играта стана повод и за стълкновение между скромната на вид Меган, не с коя да е, а със злата Габи. Двете открито си казаха, че не се харесват, а Елена се намеси и защити Меган, която е една от най-близките ѝ приятелки в имението.

 

„Очевидно имаш необходимост да насочваш някъде отровата си. Насочвай я към мен – аз мога да я поема и да я преглътна“, обърна се тя към проституиращото миньонче.

 

Емоциите взеха връх, след като Пам реши да се намеси в разгорещения спор, заявявайки че действията на Габи са недопустими, а всички си мълчат, приемайки обидите ѝ за хумор.

 

 

Кулминацията на вечерта бе реакцията на моделката Габриела Великова, след като Евгени дори не забеляза подаръка ѝ, който бе оставила специално за него на пианото. Тя на няколко пъти се опита да провокира виртуоза да се разходи до музикалния инструмент и да изпълни нещо, но той счете подходът ѝ за натрапчив и предпочете да продължи да кани други дами в градината.

 

Това накара Габриела да вземе нещата в свои ръце и лично поднесе сюрприза си в ръцете на Евгени.

 

Той, от своя страна, намери разговора им за нелеп, особено след като Великова изтърси, че Дева Мария е „зачела“ от Исус, вместо правилното "заченала" и факта, че всъщност е негова майка.

 

Великова, която се представя като преводачка, би трябвало да е наясно поне с родния си език, но и да знае, че Божията Майка е заченала Исус, но не "от Исус". Явно и Ергенът не остана с добро впечатление нито от Габи, нито от Габриела, тъй като и двете не получиха рози и трябваше да напуснат имението завинаги.

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати