Меню

Избрани новини

Пикантерии

Гротеска: Братът на Ласкин срина Габриела от "Ергенът"

Култовата Мис Бланко от Сопот се представя за пловдивска инфлуенсърка

 

Евгени Ласкин, братът на покойния Иван Ласкин, има като брат си пиперлив език и трудно си премълчава, това което го дразни в нашето общество. Освен визуалната прилика, Евгени притежава и същия остър ум и нетърпимост към простотията.

 

А за нещастие на Габриела Цонева от „Ергенът“, брат Ласкин е решил да се фокусира точно върху нея и нейното колоритно излъчване. Преди дни Евгени буквално попиля в мрежата една от колоритните участнички в “Ергенът”, и за нейно добро се надяваме да не е попаднала на коментара му, пише Марица.

 

Към снимка на гротескната Габриела Бланко от Сопот (в шоуто е представена за пловдивчанка, б.р.), на която живият Ласкин посвети цял пост, надяваме се, че тя ще разбере написаното.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

 

“Мило момиче”, започна той – “прощавам ти, че ме изплаши и ти прощавам дори затова, че си поставила този батут на мястото на устата си.

Сигурен съм, че сега, докато си още млада, ще съумееш да “издухаш” някой “потник” със спорна хигиена и тежък диалект… но замисляла ли си се (ако имаш с какво), какво ще стане като поостарееш малко и лицевите ти мускулчета вземат, та се отпуснат…

Те тогава, моето момиче, няма да те бива за друго, освен да филтрираш чакъл, че барем си набавиш нужните минерали и микроорганизми”, срази я братът на Иван Ласкин.

 

За Габи отдавна се говори, че е жрица на любовта и системно практикува най-древната професия, като доказателство на тези твърдения в LifeOnline.bg показахме нейни обяви с ценоразпис на всички похотливи услуги, които благоверните съпруги на клиентите й отказват да вършат, но тя не.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (1)

Мухахахаха Респект, Ласкин!
22.03.2023 14:04 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати