Меню

Избрани новини

Риалити

Нервите й не издържаха! Гаджето на Виктор изригна след „Ергенът“!

Инфлуенсърката изненадана, че името й се появява в медиите

 

Мария Тарашманова, за която от седмица се говори, че е жената до Виктор Стоянов от "Ергенът", наруши мълчанието си, след като през последните дни бе тема номер едно в жълтите медии.

 

Тя сподели видео в няколко сторита, в което споделя недоумението си от факта, че името ѝ се споменава навсякъде в мрежата, без тя да е известна личност. И въпреки това бива коментирана, без да е позната на никого:

 

В последните седмици името ми се появява в най-различни сайтове без моето знание. Статиите, които ми изпращате, наистина ме разсмиват със сценария, който измислят. Това ме накара да се попитам защо се използва името на непознат човек, за да се запълват страниците на жълтите медии и защо в модерен свят като нашия продължават да се използват стереотипи, да се коментира външният вид и да се налага фалшът", казва Мария без да споменава името на Виктор или пък самото предаване, от което той се прочу.

 

Тя продължава и с друга, наболяла в днешно време, тема - стереотипите за красота, особено при жените. Мария определено не е типичен инфлуенсър. Тя споделя единствено кадри от пътешествията си, като никога не акцентира върху хубостта си.

 

Дори не използва грим, за да подчертае достойнствата на лицето си, също така е очевидно, че няма никакви корекции по себе си, с което, напълно разбираемо, се гордее:

 

"Смятам, че да си естествен и да бъдеш без грим, е красиво. Това означава, че се чувстваш добре в кожата си. Всеки има право да се чувства добре независимо дали ще е в естествените си форми или с корекции по своето лично тяло“, допълва още Тарашманова.

 

За момента 25-годишното момиче не потвърждава и не отрича дали има връзка с Виктор, пише ПИК.

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от MARIA TARASHMANOVA | Traveler (@ramblewitht)

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (3)

Цццц Еее стига вече с тая Гърдева,гади ми се от тая противница и грозница
11.06.2022 14:46 / Отговор
Тити Не спряхте да я качвате тая Александра....то свърши вече предаването,вие не спряхте да ни е натрапвате
11.06.2022 14:47 / Отговор
Тити Много ясно че няма да е с Гърдева,да нее луд да е с тази психопатка...тази Мария е по добре...нежни и красива...Нее с уста кат акула.
11.06.2022 14:50 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза