Меню

Избрани новини

Риалити

Милица: След втория шамар си събрах багажа и го напуснах! (видео)

Момата от "Ергенът" обясни има ли OnlyFans

 

След отпадането си Милица от „Ергенът“ даде първото си онлайн интервю пред нашумялата тик-токърка ГлориА Йорданова.

 

Милица, която бе представена като ревлата на шоуто, в действителност се оказа доста стабилна и одухотворена и говори открито за личния си живот, без да изнася подробности и без да обсъжда случилото се в „Ергенът“, защото е заплашена от голяма неустойка.

 

Въпреки това пред ГлориА, Милица разкри душата си и сподели доста интересни истории от своя живот.

 

Въпросът, които ежедневно задават хората на Милица от „Ергенът“ е кога и защо си е направила OnlyFans акаунт.

 

Тя обясни, че това е фалшив профил и всички, които я познават, знаят, че не би прибягнала до подобна стъпка, макар, че би печелила много пари.

 

Снимките били откраднати от нейния Инстаграм, но в тях нямало никаква порнография, защото на кадрите тя не е чисто гола, а позира за фотосесия по бельо.

 

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Тя разказа още, че е била жертва на домашно насилие и психически тормоз, но бързо се е осъзнала и успяла да се отърве от бившия си приятел с когото прекарала година и половина.

 

„Два силни шамара един след друг ми бяха достатъчни да ме отрезвят и да осъзная, че нямам работа при този човек…“, обясни Милица и допълни, че е мъжко момиче, силна и не се е поддала на опитите за манипулация.

 

„Избягах преди да се стигне до тежки побои и заплахи за убийство, но ако бях останала нищо чудно и това да се случи.“, разказа Мили и посъветва момичетата, особено по-младите, да не търпят и при първите симптоми на тормоз да бягат, защото никога няма да стане по-добре, напротив нещата само ще се влошават и задълбочават.

 

Милица сподели с ГлориА, че се е преместила в София, където много и харесва. Срещала нови хора, имала нови запознанства.

 

Надява се да открие мъжа за себе си, който преди всичко трябва да я уважава и разбира, да й дава спокойствие и сигурност, а на външен вид да прилича на Дуейн Джонсън – Скалата„Такива мъже харесвам, но отношението към мен е преди всичко.“.

 

Въпреки тежкото си детство и изпитанията, през които е преминала, Мили остава позитивна и призовава всички да бъдат като нея.

 

Целият разговор на ГлориА с Милца гледайте сега:

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза