Меню

Избрани новини

Риалити

„Survivor“ зад кадър: Тайни привилегии за оцеляващите в шоуто! (видео)

Зрителят може да се почувства измамен!

 

Сървайварите от двата отбора в актуалния сезон на шоуто имат известни привилегии, които остават в тайна за зрителя.

 

Оказва се, че на участниците в "Сървайвър" им се полагат някои облаги, заблуждаващи зрителя, че Известни и Воини тънат в нищета и мизерия далече от цивилизацията с риск за живота си.

 

Стана ясно още, че Известните не седят само под навеса на брега или на бойната арена.

 

Говори се, че в договорите всички участници всъщност имат предвидено време за съвсем цивилизован душ, депилация дори козметични грижи. Освен това им се правят редовни медицински прегледи в здравно заведение, което включва и мерене на кантар.

 

Един от участниците - Георги Валентинов се изпусна пред камерите, че следи теглото си.

 

"Свалил съм 6 килограма, откакто съм тук", каза ММА боецът, с което стана ясно, че редовно се качва на теглилката.

 

 

Няма как да не ви направи впечатление, че дамите, както и голяма част от мъжете в играта поддържат перфектно обезкосмени тела, въпреки че са от месец на остров в карибски води около Доминикана.

 

Забележими са ослепително белите зъби на бившия футболен национал Благой Георгиев. Джизъса явно разполага с необходимите условия и време да се грижи за фасадата си.

 

Жените редовно се появяват с известно количество грим пред камерите, като най-осезателно това се забелязва на племенен съвет, където правят впечатление чистите дрехи, спретнатият вид на участниците, като някои от дамите дори имат достъп до червило.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Става ясно, че медицинските грижи също не са пренебрегнати, особено след последния случай с колабирането на актьора Филип Буков. Той припадна пред камерите и очите на съотборниците си и се свлече на земята, а след това призна, че не помни нищо.

 

"Филип е в болница. За няколко дни той припадна четири пъти. Това наложи да бъде закаран в лечебно заведение, където да е под лекарско наблюдение. Знам, че е добре и скоро ще се завърне в предаването", уточни през седмицата водещият Ваня Джаферович.

 

От екипа на предаването са особено внимателни след смъртния случай на популярния музикален изпълнител Нончо Воденичаров.

 

Нончо Воденичаров почина в "Сървайвър" след масивен инфаркт през 2009 г.


През 2009 г. тогавашният кмет на град Раднево почина от инфаркт по време на снимките за "Сървайвър" на филипински остров. След това и риалити форматът бе спрян за известно време.

 

Междувременно снощи стана ясно, че от продукцията отнемат гласа на зрителя кой от номинираните да напусне състезанието и това ще се решава на елиминационна битка.

 

Допълнително провизии също ще дават сили на бойците за по-добри постижения на трасето.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати