Меню

Избрани новини

Риалити

Евгени избра Валерия въпреки неодобрението на майка си! (видео)

Както LifeOnline.bg предвиди Валерия открадна сърцето на Евгени.

 

Снощи бе излъчен финалният епизод на „Ергенът“, в който Евгени Генчев направи своя избор за спътница в живота в лицето на моделката Валерия.

 

Той за пръв път си позволи открито да изрази чувствата си, да признае, че е влюбен и да изрече заветното „Обичам те!“, въпреки неодобрението, което демонстрира родната му майка към Валерия.

 

Тя и моделката близо час спориха за твърде голямата любов на момата към животните, а симпатиите на родителите на Евгени категорично бяха на страната на Елена, писа Hotnews.bg.

 

Ти си голяма беля – разбрах го още в момента, в който те срещнах. Ние сме напълно различни – ти си самонадеяна, дръзка, инати и безкомпромисна. Дойдох тук и предполагах, че ще е откачено. Дали съм вярвал, че ще мога да срещна истинската любов, преследван от 100 камери?! Имах своите съмнения… И тук идва истинската, голямата беля – срещнах я!“, започна емоционалната си реч Генчев.

 

Мисля, че много съм загазил, защото съм истински влюбен в теб! Чувствам се невероятно, че вече мога да го призная. Да призная какво чувства сърцето ми… С всеки ден до теб чувствата ми ставаха все по-силни. Пазя си всички писма, които си разменихме и ги чета непрекъснато! Непрестанно мисля за теб. Когато не си до мен, се страхувам, че те губя. Толкова се страхувам, че от 3 месеца се чудя как да ти кажа, че всъщност малко се страхувам от кучета“, призна с усмивка той.

 

  

Валерия, без всякакъв страх стоя пред теб, за да призная, че те обичам! Обичам те! Валерия, стоя с трепет пред теб и се надявам да ме направиш най-щастливият мъж на земята. Моля те да бъдеш моя и да станеш моя жена!“, отправи официално предложение Евгени към Валерия, която едва сдържаше сълзите си от емоция.

 

„Казвам „Да“! Толкова съм щастлива, че не мога да повярвам… Толкова много го исках, нямах търпение да дойде този момент, направо ми се сви сърцето“, изрече Валерия преди Евгени да постави годежния пръстен на ръката ѝ.

 

От тук нататък ще сме само двамата. Надявам се да се обичаме, да сме щастливи и да продължавам да виждам този поглед, тази искрена и нежна усмивка толкова близо до мен“, изрази надежда Евгени за общото си бъдеще с Валерия в реалния живот.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУКЕтикети Ергенът, финал

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати