Меню

Избрани новини

Риалити

Изгониха и върнаха пак Айлин в "Ергенът" (видео)

Тя си призна, че не е готова за сериозно обвързване

 

В снощният епизод на „Ергенът“ Айлин Бобева не получи роза от Евгени и логично отпадна от надпреварата за сърцето му, точно това предвиди LifeOnline.bg още преди две седмици.

 

Още тогава ви разказахме, че Айлин ще сгафи и ще бъде отстранена от шоуто, но по-късно мастит спонсор ще уреди тя да се върне в шоуто.

 

В излъчените снощи кадри докато Евгени бе на среща с Боряна, останалите дами в имението бяха предизвикани да се върнат в ученическите си години, за да държат „любовна матура“.

 

Отличничката беше Айлин, което й даде привилегията да се усамоти с Евгени по време на целия вечерен коктейл, без никоя друга да има право да ги прекъсва.

 

 

Това обаче изигра мечешка услуга на каратистката защото, след като Генчев реши да използва усамотението им, за да разбере дали двамата имат една и съща нагласа относно намеренията си за участие в предаването.

 

Шампионката по карате уклончиво призна на Евгени, че на този етап не може да прецени дали той е мъжът за нея, но ѝ се иска да опитат. Музикантът, от своя страна, веднага забеляза незрялост и несигурност, която Бобева умело се опитва да прикрие със захаросано поведение още от самото начало.

 

Тя обаче изглеждаше уморена от бавното развитие на шоуто и като че ли вече не желаеше да се бори за победата. Генчев посочи за пример семейството на своя брат, които с жена му се открили в точния момент и са успели да изградят стабилно семейство.

 

АНКЕТА: Кой от риалити форматите в момента следите с интерес?

 

Съмнението на виртуоза, че Айлин не е готова за семейство, се потвърди и от признанието ѝ, че тя все още се страхува да не бъде отблъсната или наранена във връзките си.

 

Разочарованието му се изписа на лицето и в крайна сметка провокиран от думите ѝ, че на този етап от живота ѝ изграждането на семейство е нещо твърде сериозно, той избра да даде последната си роза на Поли, вместо на нея, с което участието ѝ в „Ергенът“ изглеждаше, че приключи завинаги.

 

Най-шокирана от цялата ситуация бе Валерия, която до последно не вярваше, че най-добрата ѝ приятелка отпада от романтичната надпревара. Дори потвърждението на редактор от продукцията, че решението на Евгени е крайно и връщане назад няма, не отказа Валерия от надеждата, че на Айлин ще ѝ бъде предоставен втори шанс.

 

Все пак Айлин ще се върне за още седмица в състезанието.

 

В промото за следващия епизод, който ще видим следващата сряда става ясно, че Айлин се връща в имението с категоричната заявка: „Влюбена съм! Истински! И затова се връщам“.

 

Според източник на LifeOnline.bg от кухнята на шоуто връщането на Айлин не е случайно. Участието й било спонсорирано от загадъчен заможен бизнесмен, който й „осигурил“  още седмица пред камерите.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати