Меню

Избрани новини

Клюкарник

Лъсна позорната истина за Валерия – Вижте Евгени като „препикано мушкато“ след грозната й постъпка! (видео)

"Ергенът" приключи, а победителката Валерия бе предизвестена от LifeOnline.bg.

 

Евгени може и да обикаля по студиата на bTV и да обяснява колко е влюбен и как продължава да е с избраницата си, но наскоро появило се видео пося зрънцата на съмнението, че чувствата им въобще не са взаимни.

 

Всъщност изобщо не изглежда най-желаният тв ерген да е направил правилния избор в лицето на Валерия, както се надяваше. А имиджовия образ, който тя си създаде по време на шоуто изглежда е фалшива маска, която се пропука след последните събития.

 

Става въпрос за нейния рожден ден и по-точно личното видео, което бе разпространено в социалните мрежи.

 

Изключително неловката ситуация нямаше как да не направи впечатление на всички, които я видяха, и да провокира вълна от негативни коментари по адрес на боркинята за правата на животните.

 

Видеото показва моментът, в който й поднасят торта със свещи, а Валерия започва да позира за снимки, Евгени се доближава плътно до нея и поставя ръката си на кръста й, но това, което чуха ушите му, го стъписа.

 

С лицемерна усмивка за пред камерите Валерия извръща пренебрежително глава към него с думите: "Махни се!".

 

Решил, че не е чул, правилно, и подобно унизително поведение пред толкова хора е недопустимо от страна на избраницата му, той продължава да позира влюбено до рожденицата, която го попарва за втори път, като ясно изкрещява, да се махне защото ще си прави снимки.

 

Ергени се отдръпва като препикано мушкато и казва "оооокей", а физиономията му рязко се помрачава и усмивката му изстива.

 

Подразбира се, че реакциите под видеото са изпепеляващи, а негативните изказвания по адрес на 25-годишната победителка за сърцето на Ергенът продължават лавинообразно да се множат.

 

„Натири го като мръсно куче!“, е най-харесваният коментар под видеото на кучкарката.

 

 

 

Другите коментари не са по-различни: "Много е чист този клип и добре се чува: "нататък махни са". Ужас, ужас".

 

"Що за простотия, коя е тя да се държи така, кой е той, да трябва да търпи това, боже много се изложи Валерия. Аз разбирам, че са ви принудили да спазвате някакви норми след договора, но то като имаш невъзпитан и наистина супер нискоинтелигентен човек като нея, можеш да очакваш апокалиптично развитие….много жалка картинка и за него и за нея. Направо го заби на дъното", гласи друг от коментарите, но останалите стотици са напълно в същия тон.

 

"Колко грозно изглежда, тази реакция!", "Голяма простачка е тази Валерия. Как може да говориш по този начин не знам. Евгени заслужи си това унижение.", разочаровани са други.

 

"Бягай… Генчо… докато е време… Но вероятно има останала част от договора… и той я изпълнява… Ще се опомни… ще гледаме…", "Момче. Много лоши приказки заслужаваш. А всичките пари да даваш за кучета и котки."

 

"Тази Валерия ми става отврат с това нейно държание ще си остане само с животните да я целуват ужас", "Че и се моли накрая на клипа с ръце на кой се моли на бога на кучетата… ужасна и противна".

 

"Ужассс, това беше много грозно… No comment", "Ами като се влюби, какво да прави! Интелигентно момче, но любовта е сляпа!", "Наистина така изглежда, че нещо го кара да се махне. Защо така се държи!?"

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 Коментари (2)

Защо, Валери, защо?
04.06.2023 18:15 / Отговор
Ц.В. Човек сам каквото си направи никой друг не може да му го направи-става дума за избора на Евгени!
09.07.2023 10:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза