Меню

Избрани новини

Клюкарник

Звездна свада! Киркоров и „Ритон“ не си говорили с години! (видео)

Естрадните изпълнители се скарали заради ВИП Брадър

 

Филип Киркоров и дует „Ритон“ имат дългогодишно приятелство, което обаче било прекъснато от четиригодишна пауза в комуникацията вследствие на недоразумение с пресилени думи пред медиите от страна на Киркоров през 2015-та, когато Катя и Здравко участваха във "ВИП Брадър".

 

"Ние не бяхме скарани, нищо не се случи, но когато шоуто отива в живота, ние си играем ролите. Когато вие играехте ролята на "ВИП Брадър", на вашите театрални сцени с колегите, аз дадох едно интервю и не се изразих правилно. Обидихме се един на друг и така не си говорихме четири години до този момент", изясни Киркоров отношенията си с най-известния ни смесен дует.

 

 

Обяснението дойде от национален ефир в шоуто на Рачков, където гости бяха звездното семейство.

 

Киркоров, който беше изненада за зрителите и за ритонците допълни - "Обичам ви много, винаги ще съм благодарен на вас, защото моята кариера тръгна благодарение на вас и вашите песни".От своя страна Здравко призна, че четири години не са си говорили с Филип Киркоров, който от малък бил много чувствителен, а Катя го потвърди с усмивка:

 

"Малко обича да драматизира нещата, но това е част от неговия чар".

 

В крайна сметка обаче, Катя и Здравко приеха с усмивка голямата изненада и заявиха на Филип Киркоров, че винаги е добре дошъл.

 

Припомнете си, че Филип Киркоров беше закупил в годините назад много ваканционни имоти с инвестиционни намерения. Във Варна, Св. Влас и по южното Черноморие, но в последствие ги продаде, и инвестира в имоти в Кипър и Маями.

 

ЕТО КЪЩАТА НА ФИЛИП КИРКОРОВ В МАЯМИ БИЙЧ!

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза