Меню

Избрани новини

Звездите

Долче и Габана изумени от Филип Киркоров (видео)

Певецът записа видео клип с техни тоалети

 

Световно известните италиански дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана посветиха хвалебствени слова на своя приятел и верен клиент Филип Киркоров.

Руската естрадна звезда с български корени публикува в своя Инстаграм видео с приветствието на двамата моделиери от Милано, което бе излъчено по време на негово телевизионно интервю за руския Първи канал. Повод за хвалебствените думи стана новият клип на песента "Романи", записан неотдавна от Филип.

 

В основата му е колекцията "Alta Sartoria", посветена на античните богове, която бе представена от Долче и Габана през лятото на миналата година. Във видеото Киркоров влиза в ролята на католически свещеник, който се опитва да противостои на красотата на една девойка.

Клипът се появи на 14 февруари, като само за няколко дни събра близо 3 млн. гледания и провокира нееднозначни коментари в мрежата. Някои от феновете на Филип го обвиниха в богохулство и оскърбяване на чувствата на вярващите.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Филипп Киркоров (@fkirkorov) наФев 20, 2020 в 1:29 PST

 

За видеото Киркоров казва, че е „модна история“ събрала най-добрите ексклузивни образци от света на модата и изкуството. „Романи“ е смела картина за забраните, предрасъдъците и любовта.

Италианските дизайнери обаче не са на мнението на разгневените вярващи и сипят похвални думи по адрес на Киркоров и неговия клип, наричайки го "изумителен". В отговор в социалните мрежи певецът благодари на моделиерите и посочи, че "красотата ще спаси света".

Близки на изпълнителя припомнят, че екссъпругът на Алла Пугачова е голям почитател на модата на Долче и Габана и в гардероба си има дрехи от почти всички техни колекции. 

 

 

Филип Киркорв с Доменико Долче и Стефано Габана

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Reonalkal generic name for cialis Before he could blood pressure techniques think about it, Ofirok was about to fall to does cardizen lower blood pressure the ground, and Karajan stabbed blood pressure meds that start wigh tria him in the back with a fierce sword
25.03.2023 02:31 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза

Какво е нужно да се направи за да се спре домашното насилие?

Според вас кое е най-важното, което трябва да предприеме държавата и обществото за да се спре насилието над партньори?

 

Покажи резултати