Меню

Избрани новини

Звездите

Ванга спасила Филип Киркоров от лапите на смъртта и го събрала с Пугачова (видео)

Петричката гадателка избавила звездата от здравословен проблем

 

Пророчицата Ванга казала на родителите на Филип Киркоров (53), че първата жена, която види след като се оправи от тежко заболяване, ще му стане съпруга - така и станало. Това твърди самият естраден певец, който дава доказателство как предсказанието на феномена от Рупите се сбъдва. Но преди това трябва да премине през много опасен период.Бедрос Киркоров - бащата на Филип Киркоров, издава, че синът му е бил много болнаво дете и всички му вещаели кратък живот, но Ванга го спасила.

 

От ефира на руската тв програмата "На самом деле" веднъж той разказва за своите срещи с Ванга. За да търси помощ, той ходил при пророчицата три пъти. Отначало нещата не потръгнали. Бедрос чувал, че леля Ванга е голяма пророчица, но изобщо не вярвал на това. Нещо все пак го глождело.


Отишъл в Петрич от любопитство и да провери какво ще му каже. Запознал се с момиче, което също искало да влезе при известната пророчица. Двамата отишли до дома на гадателката, правейки се, че много са загрижени.

 

Ванга, която имала навика да излиза и да казва кой да влезе и кой не, обаче веднага заявила на двойката, че са измамници и не ги пуснала в дома си. Направо ги скастрила, като започнала силно да вика, че са дошли с измама и й губят времето. Тогава Бедрос вече започнал да вярва в силата на пророчицата.Второто му посещение при Ванга било доста по-успешно и години след първото. По това време Киркоров - старши имал проблеми със силна болка в крака, която докторите не успявали да излекуват и направо се бил отчаял. Ванга му казала как да се избави от проблемите си и му рекла още, че той пак ще се върне при нея. Бедрос Киркоров не вярвал, че ще може да се оправи, но това се случило.

 След години обаче той наистина се върнал при Ванга, когато го застигнала голямата беда. Синът му Филип заболял, когато бил 10-годишен. Варненският арменец не уточнява точно какво е заболяването, но става ясно, че някои дори го определяли за смъртоносно.

 

От предишни интервюта на Филип и на бившата му съпруга Алла Пугачова се знае, че певецът е имал някакви големи проблеми в областта на корема, но така и няма уточнение точно какви са били. Напразно ходели при различни лекари, които все не успявали да помогнат на бъдещата звезда на Русия.Тогава Бедрос решил за трети път да отиде при Ванга и сега най-искрено да я моли за помощ.


Лечителката му назначила необикновено лекарство - морски зърнастец (известен още и като суперхраната облепиха или ракитник) със зехтин.

 

По това време в района на Петрич растението се отглеждало в околностите като култивиран продукт и дори го изнасяли за чужбина. Изобщо не било трудно да се намери и да се накисне в зехтин. Речено-сторено и започнали да дават на малкия Филип странния илач. Скоро момчето се вдигнало на крака и започнало пак да прави бели.Бедрос Киркоров разказа още, че Ванга предвещала и бляскаво бъдеще на 10-годишния тогава Филип. Тя казала на бащата, че не само ще се излекува от болестта, но и че ще стане много популярен. Тя го виждала метофирично, покачен на планина, на висок връх и държащ някаква пръчка, която по-късно Бедрос изтълкувал като микрофон, пише "Слава".Самият Филип Киркоров си спомня, че всъщност решението да се отиде при Ванга било взето от майка му.

 

 

"Имаше много неприятни усложнения, състоянието ми беше направо критично, а отвсякъде родителите ми явно са получавали различни съвети, майка реши да отиде при Ванга. Петричката врачка й казала няколко неща. Първо я успокоила, че с мен всичко ще бъде наред".Киркоров твърди, че Ванга казала на родителите му:

 

"Детето ще отвори очи с облекчение съвсем скоро. Тогава първата жена, която се изправи пред погледа му, ще стане негова съпруга". Сякаш по чудо аз отворих очи излекуван по време на предаване на Златния Орфей.

 

Всичките ми роднини бяха в кухнята. На екрана видях Алла Пугачова (71), която пееше. По-късно разбрах, че и тя е дошла неочаквано на фестивала. Всички тогава коментирали: "Как може руснаците да пратят на Орфея напълно неизвестна певица".Така Киркоров, който става звезда в Русия, прави сватба с най-известната там певица през 1994 г., като църковната венчавка е в Ерусалим, но преди това подписват в Санкт Петербург. А официалният развод е през 2005 г.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза