Меню

Избрани новини

Афиш

Жоро Мамалев мечтаел да изиграе Големанов (видео)

Актьорът заема мястото на големия Калоянчев

 

 „Постановката „Големанов” се завръща в Народния театър. Репетициите вече започнаха". Новината сподели пред NOVA актьорът легенда Георги Мамалев, който ще изиграе главната роля.

 

 „Постановката е с режисьор Стоян Радев. Събрали сме много хубав актьорски състав. Ще представим постановката след 20 март. Мечтата ми беше да изиграя именно Големанов.


Гледах как големия Калоянчев го представя. Другата роля, за която много копнеех беше чиновникът в „Сако от велур”. Успях да изиграя тази роля преди години отново на сцената на Народния театър”, обясни звездата.

 

 

Мамалев отдава успехите си на много работа и мъничко талант. „Талантът е като свещ. Трябва да го пази и да го развиваш”, допълва той.

 

Жоро определя отминалата 2021 година като изключително тежка в професионален план.

 

„Затваряха се театри, отменяха се представления. Не е приятно и публиката срещу теб да е с маски, да стои на разстояние. Самите хора се притесняват да реагират с радост и смях на това, което правим на сцената. Надявам се тази година да бъде последната, в която ще се борим с вируса”, коментира обичания театрал.

 

Пожеланията на Георги Мамалев за 2022 г. са да бъдем здрави и повече да се вслушваме в мнението на здравните експерти. / източник ПИК

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 

 


Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза