Меню

Избрани новини

Пикантерии

Враждата им е стара! Мария Илиева откраднала гадже на Милица Гладнишка?

Сред театралите се говори, че двете делили общ любовник

 

Скандалът между певицата Мария Илиева (44) и актрисата Милица Гладнишка (45) си има своята предистория, която не е от вчера, шушукат в театралните среди.

 

Досега двете дами се стараеха да поддържат имидж на позитивни личности, които не обичат да влизат в публични пререкания.

 

Оказа се обаче, че навремето двете са делили един и същ мъж. По-точно Илиева успяла да прикотка в кревата си гадже, с което Гладнишка си мислела, че има връзка.

 

Именно това е причината актрисата остро да захапе бившата си конкурентка. Запознати разказват, че интимния им общ партньор е по-млад от тях кадър от театралните среди.

 

 

Това не ни учудва, тъй като наскоро Милица разкри в "На кафе", където има рубрика, че все се хваща с актьорчета, а за Мария е всеизвестен факт, че винаги е обичала „агнешко“.

 

Очевидно и ябълката на раздора между нея и гласовитата певица е точно млад театрал. А на първо време ние се сещаме за изпепеляващата връзка на Мария Илиева с актьора Иво Аръков.

 

Във времето двете развили лицемерни отношения, като главно са се засичали покрай продукциите на братя Халваджиян, пише HotNews.bg.

 

 

Тези дни обаче преструвките между двете секнали и чашата преля.Припомняме ви, че в началото на седмицата между Кака е скандал и едрогърдата актриса избухна напрежение по повод думите на втората, която я захапа заради изявата й в "Гласът на България", където пя в дует с един от претендентите на големия финал - Борис.

 

Според актрисата, певицата не е дала възможност на момчето да покаже таланта си, засенчвайки го с демонстрация в пеенето. Илиева не си замълча, даже напротив публикува обширен коментар по темата, в който обяви, че отприщената злоба на Милица е повече от тъжна.

 

Това едва ли ще е краят на женската свада, а вие се настанете удобно за да наблюдаваме продължението в LifeOnline.bg.

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (1)

Камен Илиев Тази Милица Гладнишка не само, че не е добра певица, и е ужасяващо слаба актриса, която сее навсякъде, където се качи на сцена, пошъл вкус, но е и много нахален и зъл чове. Тя завижда на всеки талантлив изпълнител: завижда на Байков, на Мария, и на всеки, който има истински талант.
26.12.2021 10:37 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза