Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Апогей! Мария Илиева събра най-големите аплодисменти в кариерата си, но като Софи Маринова (видео)

Рачков и неизвестен статист надничаха под фустата на изпълнителката, а тя се кикотеше

След вялото си и незабележимо появяване в началото на „Като две капки вода“ миналия понеделник в образа на Анастейша, този път Мария Илиева обра аплодисментите, на публиката и поздравленията на журЕто.

За съжаление този апогей в кариерата й не бе с нейна песен, а напротив. Мария Илиева трябваше да се потопи в дълбоките води на чалгата, която иначе никак не долюбва. Въплъщението, което толкова я плашеше на репетициите, се оказа не чак така трудно, защото поп звездата изпълни парчето на Софи Маринова "Плачещо сърце" от зората на чалгата с лекота и очевидно ромските поп фолк извивки въобще не са й чужди.

Макар и да го докарваше на маниер, на външен вид гримьорите бяха докарали Илиева да прилича повече на Галка от Каризма.

След като изслуша оценките на журито Мария Илиева се отдаде на скеч с Рачков, в който тя беше булка седнала на стол, а той се навира под полата й за да свали жартиера.

Смешката, която приличаше повече на гротеска бе вдъхновена от предстоящата сватба на Софи и Гринго през март. Но Димитър Рачков далеч не беше единствения понечил да се намърда под полата на певицата. На сцената се появи наперен статист претендиращ да бъде Грингото на Софка и също се опита да надникне под роклята на Мария Илиева, която се кикотеше през цялото време и нямаше нищо против разни мъже да се пъхат между краката й.

Димитър Рачков се намърда между краката на Мария Илиева

Мария Илиева натрупа солиден брой точки от жури и колеги, публиката също обяви Мария за най-добрата Софи Маринова в историята на шоуто и така тя е победил от втората вечер. 

Мария Илиева дари 1000 лева за фондацията на Деси Тенекеджиева - Стоян Камбарев. Във временното класиране Мария и Тита има еднакъв брой точки 17. 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза