Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бебе донорът на Мария Илиева се сгоди за 16 години по-млада от нея хубавица! (снимка на пръстена)

Води я на романтичен вояж в Париж

Георги Михайлов - бащата на детето на Мария Илиева, се е сгодил за новата си голяма любов, писа HotArena.

Таткото не дойде на първия рожден ден на сина си Александър, защото е ангажиран с годеницата си, която заведе на романтичен вояж в Париж.

За това, че Илиева е използвала Жоро само като донор на сперма се знае отдавна, и като доказателство „романът“ им приключи още по време на бременността на певицата.

Самата Мария Илиева потвърди в интервю, че с таткото на малкия Сашко не са заедно и тя отглежда детето си като самотна майка.

Георги Михайлов и новата му половинка Владислава с 16 години по-млада от Мария Илиева

Михайлов живее и работи в чужбина където е и новата му половинка.

Тя се казва Владислава и е на 26 години. Сега става ясно, че връзката им е повече от сериозна и двамата са сгодени.

Според близки до семейството на Георги това се е случило преди няколко месеца и младата жена била добре приета в семейството.

Репортер на LifeOnline.bg се добра до снимки, на които се вижда и годежният пръстен на ръката на Владислава.

Владислава се похвали с годежен пръстен от Георги

Двамата живеят в Белгия и рядко се връщат в България. Наскоро влюбените си подариха романтична ваканция в Париж, и се снимаха на фона на Айфеловата кула.

Мария Илиева пък се е върнала към стария си начин на живот и въпреки че вече е майка отново често е забелязвана в компанията на различни мъже и не може да се каже дали има сериозна връзка в момента.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Заслужава ли България празните плажове?

През лятото на 2019-та година лъсна грозната истина, а тя е тотален отлив на туристи - и родни и чужди от българското Черноморие. На тълпи българите се изнасят към гръцките плажове и турските курорти, готови да чакат с часове на граничните пунктове и да пълнят джобовете на чуждите хотелиери и ресторантьори, но не и да подкрепят местния туристически бранш

 

Покажи резултати